Здравейте, правя ремонт на кухнята, абсорбирам балкон. Проблема е че пода е на теракот(а!?!?), а на мен ми писна от къртене и прахоляк, та реших да направя една замазка на балкона, защото има лека денивелация спрямо кухнята. ДО тук добре, ясно и точно. Проблемът идва от факта, че заскоро забелязах че плочките по средата на помещението са вдлъбнати и ако излея вода 6те се получи локва с дълбочина над сантиметър и диаметър около метър, питах един колега за съвет и той ми каза да ползвам бороконтакт или подобен грунд и отгоре да налея от самонивелиращата се замазка.
Какво мислите ще стане ли?
Друго което ме мъчи защото съм сигурен че пода няма да се лолучи идеално равен мисля да сложа подложка 5мм тип фибран или нещо пак твърдо за да обере неравностите но да не скърца ламината, но друг колега с когото споделих дилемата ми каза да позвам 3мм подложка защото с 5мм много щал да потъва ламината и по-добре щяло да стане с 3мм.
Та какво да правя?
Какво мислите ще стане ли?
Друго което ме мъчи защото съм сигурен че пода няма да се лолучи идеално равен мисля да сложа подложка 5мм тип фибран или нещо пак твърдо за да обере неравностите но да не скърца ламината, но друг колега с когото споделих дилемата ми каза да позвам 3мм подложка защото с 5мм много щал да потъва ламината и по-добре щяло да стане с 3мм.
Та какво да правя?