• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Humppa - напреднал
Благодаря за отзивчивостта и предоставеният линк с pdf-а!!!

Коминът е с височина около 10 метра. Утре може би ще се кача на покрива за да измеря вътрешните размери, днес тук вали дъжд и ходенето по покриви не е добра идея :)
filmatoplo - майстор
:) Аз помислих че си купил Боша , а ти си купил Дакона -то е едно и също де, само незнам Дакона дали има погасителна серпентина в него-преди нямаше. :?
Humppa - напреднал
Не знам дали има такава серпентина, все още го чакам да го доставят!
LazarGanev - "Велик майстор"
Боша е стоманен котел и не му трябва погасителна серпентина - директно може да вкарваш в системата студена вода от водопровода, без да се страхуваш от спукване на чугуна
lakosste - специалист
sory no ne mi raboti kirilicata.minalata sedmica si vzeh bosc 24 i sno6ti go probvah.dotuk ostanah dosta
dovolen.
И аз съм поръчал за един клиент същия и го чакам в понеделник или вторник. Надявам се и той да е доволен, че остави аз да избирам между Виадрус и Бош.
lakosste - специалист
LazarGanev написа:
И аз съм поръчал за един клиент същия и го чакам в понеделник или вторник. Надявам се и той да е доволен, че остави аз да избирам между Виадрус и Бош.
mislq 4e ne si sgre6il (viadrusa sum siguren 4e i te sa dobri) .i tazi ve4er raboti super,napravo pee :) i umiram ot jega.
Сигурен съм. Само коминът на границата, та затова избрах 25кВт, а смятах да е по-големия 32кВт. Ама къщата е много добре изолирана, така че няма да има проблем мисля.
lakosste - специалист
LazarGanev написа:
Сигурен съм. Само коминът на границата, та затова избрах 25кВт, а смятах да е по-големия 32кВт. Ама къщата е много добре изолирана, така че няма да има проблем мисля.
kumina mi e s kerami4ni tela.Davat gi za fi 200 no e fi 190 i e visok 6,5 m
Humppa - напреднал
Up на темата.

Котела днес бе разтоварен в гаража. Кога ще пристъпим към мнотаж не се знае. Сега имам други по-спешни задачи, които трябва да приключа.

Котела е стоманен Junkers модел К 32-1 S 62.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Промяна в плана DAKON DOR 32 D (За котлетата на "Прити&" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: