Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
catpat - специалист
Здравейте майстори, някой знае ли от къде мога да си купя самостоятелен - на батерия, димен датчик? Не особенно претенциозен, само да го метна в коридора пред котелното, ей така за повече спокойствие.
moimoimoi - майстор
в метро съм виждал такива на батерии,предполагам и в другите големи вериги ще има нещо
borisiliev - помощник
Аз мога да ти намеря датчик с реле в основата но му трябва външно захранване
Ники274 - специалист
Датчик с релейна основа става сложно,освен захранване му трябва и устройство за звукова индикация(сирена,зумер и т.н.)
А човека търси датчик дето всичко си му е вградено,минуса е,че когато свърши батерията никой няма разбере :lol:
Както спомена moimoimoi виж метро,може да провериш също така бриколаж,практикер,конрад и т.н.
catpat - специалист
Благодаря за светкавичните отговори. Бриколаж и Практикер са ми удобни. Ще споделя какво съм открил и на какви цени .
nbr - специалист
Има ги навсякъде. От Кауфланд бях взел 13-14лв/2бр в опаковка
andon1980 - специалист
catpat написа:
Благодаря за светкавичните отговори. Бриколаж и Практикер са ми удобни. Ще споделя какво съм открил и на какви цени .
Колега дай някакво инфо ,цени и откъде могат да се закупят такива датчици че и мен това ме вълнува?
andon1980 - специалист
Купих такъв датмик от Баумакса за 13 лв със самостоятелно захранване от батерия 9 В.Перфектен.Имаше силен вятър комина леко връщаше и шума може да събуди дори и мъртвец.Колко малко струва сигурноста
krasiorocknroll - специалист
"Комос" ООД
Имат всичко :)

Тема "ДИМЕН ДАТЧИК - ОТ КЪДЕ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: