Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
a_anastassov - специалист
Да не е на течение, ако са отворени врата и прозорец
a_anastassov - специалист
Мисля, че това е най-доброто разположение на мебелите.
Dansaver - специалист
К'во става с детската? Докато те чакам да взема някоя идея взех, че си поръчах моята и съответно се размина с това което планирах.

Първо се отказах от поръчкова такава защото стаята ми е горе долу стандартна, единственото нестандартно нещо е дупката за гардероба която направих, но той така или иначе е направен отдавна и няма да се бута.

Второ се отказах от изтеглящи матраци защото прецених, че не е удачно някой да спи до пода и да диша праха, отказах се и от странични стъпалца със шкафчета и си избрах обикновенно двойно легло с метална стълбичка което има възможност да се раздели след време на две единични.

Бях се насочил към нещо Българско, но след съветите по форумите и лични наблюдения реших да разгледам тези на Чилик, даже си харесахме един модел, но се оказа, че е спрян от производство и минахме на друга Турска фирма Догташ. Изглеждат качествени а и са по евтини от тези на Чилик така, че сега чакам доставката някъде около коледа.
grammy - специалист
този линк беще за друго място, но виждам случайно, че темата е точна, ето ви още супер идеи! :)
http://www.misuraemme.it/upload/pdf_cat ... te-web.pdf
Още една идея за стая, когато вратата срещу прозорец: http://sdelaimebel.ru/konkurs/24.htm
:)
rockwall - майстор
поздрави,

минахме през други ремонти и този май ще чака IKEA

това руското не ми харесва - не искам да слагам соц секции до тавана

все пак имаме доста голямо жилище, за да наблъскам гардероби до тавана.

Нуждата от гардероб е дотолкова, доколкото дрехите за сезона да са на разположение в стаята, а не да събираме всички налични.

Тема "ЮНОШЕСКА СТАЯ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: