Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Бат Иво - специалист
Здравейте.Преди време закупих една къщурка и сега изкам да правя преустроство и понеже тук виждам че има хора с поглед бих искал да видя и ващо виждане.Както писах къщата е купена никога не съм живял в нея искам да я направя да живея в нея а не да ходя в края на седмицата.Търся идеи за разместване на банята ,кухнята и направа на стълбище за втори етаж.Има такъв като вилен покрив!Банята е малка и трябва или да се разшири или да се премести двете голями стаи са съответно хол и спалня.За останалото трябва да се решава.Къщата е от плътни тухли единичен зид всички стени без колони и с плоча излята върхо тях!Основите са каменни блокове и са с ширина 60см. под всички стени / разбирай вътрешни и външни/.Ще ви кача снимки и скици и давайте да видим какви идеи имате.Аз съм строител и също имам мойте идеи но някоя друга в повече нее зле!
Последна промяна от Бат Иво на пет окт 15, 2010 10:57 pm, променено общо 1 път.
torbalan - Дървен философ
ами дай скици поне...
Бат Иво - специалист
В момента се мъча да ги кача.Малко търпение.
Бат Иво - специалист
Некакви съвети как да кача снимки.Защо сте го направили толкова сложно незнам.Нетрябва ли човек да си качва снимките без да ги преработва и да губи време и нерви?
torbalan - Дървен философ
е, чак пък сложно...

аз ползвам пикасата...
има си програма,дето се инсталира...
ъплоуда става с един бутон - кликаш и се качва на сайта им :)
ebahti - майстор
Бат Иво написа:
Некакви съвети как да кача снимки.Защо сте го направили толкова сложно незнам.Нетрябва ли човек да си качва снимките без да ги преработва и да губи време и нерви?
и кат ми качиш некоя снимка голема като 3 слона-кво праим............ич та не е.а да та чета и прочее :? :wink:
Бат Иво - специалист
скица

Прикачен файл

k.png
k.png (28.1 KиБ) Видяна 6020 пъти
Бат Иво - специалист
скица

Прикачен файл

kopi.jpg
kopi.jpg (75.07 KиБ) Видяна 6017 пъти
Бат Иво - специалист
snimka

Прикачен файл

snimka.jpg
snimka.jpg (387.27 KиБ) Видяна 5871 пъти

Прикачен файл

test.jpg
test.jpg (306.69 KиБ) Видяна 6007 пъти
Последна промяна от Бат Иво на съб окт 16, 2010 12:56 pm, променено общо 1 път.
sepultura - специалист
Бат Иво написа:
Здравейте.Преди време закупих една къщурка и сега изкам да правя преустроство и понеже тук виждам че има хора с поглед бих искал да видя и ващо виждане.Както писах къщата е купена никога не съм живял в нея искам да я направя да живея в нея а не да ходя в края на седмицата.Търся идеи за разместване на банята ,кухнята и направа на стълбище за втори етаж.Има такъв като вилен покрив!Банята е малка и трябва или да се разшири или да се премести двете голями стаи са съответно хол и спалня.За останалото трябва да се решава.Къщата е от плътни тухли единичен зид всички стени без колони и с плоча излята върхо тях!Основите са каменни блокове и са с ширина 60см. под всички стени / разбирай вътрешни и външни/.Ще ви кача снимки и скици и давайте да видим какви идеи имате.Аз съм строител и също имам мойте идеи но някоя друга в повече нее зле!
:?

Тема "Идея в повече?Защо не." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: