Ето това вече е наглост!
Някои хора се правят на тарикати и искат да забогатеят само от едно заглавие.
Мислите ли, че не взимат компенсация от всички устройства и носители на които може да се възпроизвежда\съхранява такова съдържанеие?
Та това са хиляди!
Уви и те не им стигат.
Значи ние отиваме правим въпросната инсталация и взимаме пари веднъж и толкова, а онези искат от едно нещо да печелят хиляди пъти.
Ами ще пее пак, ще записва пак, ще издава пак и ще ходи на участия като иска парички.
Ако не стигат и ще работи допълнително както баща ми вече на толкова години бачка и както аз бачкам допълнително, когато имам нужда от пари.
Освен, че са нагли ами и мързеливи.
Апък най-ми е смешно, когато чалгари говорят за авторски права!
Да за торентите и 100% подкрепям пиратсвото!
А още по-голяма наглост е сега някои хора да ни се правят на светци и да ни казват колко сме лоши!
Няма нищо лошо нито незаконно в това да споделяш!
Някои хора се правят на тарикати и искат да забогатеят само от едно заглавие.
Мислите ли, че не взимат компенсация от всички устройства и носители на които може да се възпроизвежда\съхранява такова съдържанеие?
Та това са хиляди!
Уви и те не им стигат.
Значи ние отиваме правим въпросната инсталация и взимаме пари веднъж и толкова, а онези искат от едно нещо да печелят хиляди пъти.
Ами ще пее пак, ще записва пак, ще издава пак и ще ходи на участия като иска парички.
Ако не стигат и ще работи допълнително както баща ми вече на толкова години бачка и както аз бачкам допълнително, когато имам нужда от пари.
Освен, че са нагли ами и мързеливи.
Апък най-ми е смешно, когато чалгари говорят за авторски права!
Да за торентите и 100% подкрепям пиратсвото!
А още по-голяма наглост е сега някои хора да ни се правят на светци и да ни казват колко сме лоши!
Няма нищо лошо нито незаконно в това да споделяш!
Последна промяна от darken_nz на нед окт 17, 2010 3:34 pm, променено общо 2 пъти.