Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
kuuuuuul - майстор
Ейй,хора уважавайте труда на момчето,спомнете си вашите първи плочки,косури винаги могат да се намерят и на най добрия майстор.Цецо евала за смелоста и желанието ,важно е на теб да ти харесва пък следващата баня ще е по добре със сигурност. :2thumbs:
chapara - майстор
kuuuuuul написа:
Ейй,хора уважавайте труда на момчето,спомнете си вашите първи плочки,косури винаги могат да се намерят и на най добрия майстор.Цецо евала за смелоста и желанието ,важно е на теб да ти харесва пък следващата баня ще е по добре със сигурност. :2thumbs:
Че кой не го уважава,само ме закла с нестандартните "пиластри",да беше обзидал цялите щрангове по вертикала. :roll:

Ма що ли спамя ,тя темата си е в "Качване на снимки" :wink:
tzetzo160 - специалист
Това с "пиластрите", беше най-доброто което измислих. Преди това бях чул идеи за гипсокартон, замазка, че oори и фибран да съм използвал да закрия тръбите! :)
rockwall - майстор
за нецентрираната мивка разбрах, че си имаш причина, но не каза за тръбите -защо не сиги вкопал, а ситръгнал да надзиждаш - панел ли е ???
tzetzo160 - специалист
Стената е 5 см панел, отзад е кухнята. Не бях сигурен колко е дебела стената, но като пробих дупка в кухнята над пералнята разбрах. Един колега по-горе беше казал да съм бил използвал тръби нибко, но за съжаление не бях чувал за тях преди това.
rockwall - майстор
можеше да минеш и с фибран, както каза, ако си искал да имаш права стена без чупки, но си го направил както си решил
crez - майстор
plo4kata написа:
Цецоо,твоята работа като на свинята дето казала:-и тук ми е добре!обърнала се и влязла в кочината...
Ей, майсторите, :wink: я по-кротко не обиждайте човека. Всички майстори сте едно тесто, като ти вземат занаята почвате да плюете. :lol: Браво, =D> колега за желението и старанието което си положил. Направил си първата крачка, може да ти се наложи пак да слагаш плочки и тогава резултата ще е много по-добър. Всички така сме почнали, ама някой са забравили, прости им за упреците.
tzetzo160 - специалист
Не се обиждам, въпреки че някои коментари са по-остри :) Много ме радва това, че повечето от вас уважиха труда и желанието ми! А и сега вече имам смелост да се заема с решаването на даден проблем, ако се наложи!
Иначе банята на момчето, което ми даде идеята за фибрана е точно с фибран и ... ще я снимам следващия път като мина през тях, но да предупредя, че снимките трябва да се гледат на гладно! :-D
rockwall - майстор
вече казах, че не съм по ТЕЗИ плочки, така че не приемай това за фибрана като 100% най-удачен вариант

изравняването можеше да стане и с тънки плочи итонг и ГК и най-различни други начини, които могат да кажат СПЕЦовете.

Важното е, че си се справил и си доволен от работата си.
Успех с другите начинания ! :)
dundurma - специалист
значи моята мисъл бе следната-въпреки беднотията по-добре събери кинти и плати,отколкото да се вайкаме после.повечето хора тук разбират от плокчи ,но не разбират от миньорство ,като мен и за това аз плащам за баня,а някой ще ми плати за моята компетенция..............и въпреки това .........адмирации за смелоста,но не си се справил.може би с времето ще стане,но за сега .................

Тема "Моята баня - първи допир с лепенето на плочки!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: