• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
MARYAN - напреднал
:?: АБРЕ ХОРА Я КАЖЕТЕ КОЛКО Е НОРМАЛНО ЦЕНАТА НА ТРУДА НА М2 ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ПЛОЧКИ В БАНЯ ?????
KIBRIT - специалист
Защо викаш,MARYAN !
8-12 лева,може да се намери,но всичко е много относително !
Ако се поразровиш в сайта,ще намериш фирми занимаващи се с такава дейност !
Теди - специалист
KIBRIT написа:
Защо викаш,MARYAN !
8-12 лева,може да се намери,но всичко е много относително !
Ако се поразровиш в сайта,ще намериш фирми занимаващи се с такава дейност !
Тези цени не важат за София, освен за големи квадратури подове!
За баня умножи по 2 и си близо.
Time2Burn - специалист
12 лева е минимума за големи квадратури на халета и салони. В банята спокойно си се връзва двайсетаче. Аз лично взимам колкото реша (според сложността) но границите ми са между 17 и 20 лева. Все пак качествено извършената услуга се заплаща както подобава!
MARYAN - напреднал
17-20 ЛВ ?!?!?! но само за лепене ли ???????
apis1964 - специалист
MARYAN написа:
в тази цена влиза и изкъпването накрая :lol: :lol: :lol: :-D
Теди - специалист
MARYAN написа:
Завършена и фугирана. Това не значи, че ако трябва да се маже влиза в тези пари. Отделно линейни м. фриз и лайсни.
eurogas - специалист
Моята баня е почти готова и ми работят на 13 лева на квадрат без никакви други доплащания за лайсни и т.н.
Банята е в София, голяма е към 8 кв.м. и е доста сложна-скъпи плочки с орнаменти и много фризове, като в тази цена ми направиха преградна стена от итонг без да доплащам, всичко ми изпълниха перфектно!!!
Просто е въпрос на пазарлък и късмет !!!!
Profi Stroi - специалист
Късмет да завариш закъсал майстор или такъв избягал от някоя фирма заради някадърност
Бонусите които получаваш на тази цена е само защото е сам и ще ти прави банята камара време но всеки сам си решава как и какво да прави с парите си
Като свърши се повгледай в фугите и ще забележиш разминаване,неправилно фугиране и ненапасване навсякъде
Теди - специалист
eurogas написа:
Моята баня е почти готова и ми работят на 13 лева на квадрат без никакви други доплащания за лайсни и т.н.
Банята е в София, голяма е към 8 кв.м. и е доста сложна-скъпи плочки с орнаменти и много фризове, като в тази цена ми направиха преградна стена от итонг без да доплащам, всичко ми изпълниха перфектно!!!
Просто е въпрос на пазарлък и късмет !!!!
Може, ако се учи на нея или няма достатъчно клиентела за всеки влак си има пътници!
  • 1
  • 2

Тема "ЦЕНИ ЗА ТРУД" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: