• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
hanks - помощник
Зимните са ми Гиславет nord frost 3 първата зима бяха добри ама после нещо се одървиха нз защо така,а иначе летните са ми БАРУМ и съм много доволен.
ZMeyGorianin - майстор
Я да попитам по осведомените за следното: Аз съм Варненец. При нас зимите са повече влажни /и ветровити/ отколкото снежни- нямам предвид миналата, а и тази не се знае. Затова би трябвало да се спра на зимни гуми с добри показатели за дъжд. Но през зимата ми се налага да пътувам из страната където повечето време е снежно. Това не значи, че трябва да мъкна още един комплект за сняг. Затова интересува ме дали има някаква марка/модел зимни гуми, които да отговарят на двете изисквания едновременно. Бяха ми казали за "Нокиан" с двата вида протектори, но не ги намирам по интернет.
25th Hour - специалист
NOKIAN WR G2

Изображение

За тия нямам идея как са...
ZMeyGorianin - майстор
Да явно са тези. Някой има ли впечатления?
Ники274 - специалист
Този тип гуми се водят асиметрични и ги дават с голяма стабилност в завоите.Мисля,че за климат като Варна ще са идеални понеже за един ден минаваш през сняг,киша и вода ...... :lol:
25th Hour - специалист
За размер 195/65/15 дават цена 120 лева, което е приемливо съотношение цена/ качество...
25th Hour - специалист
Е не бе това е цена която намерих за ориентир... по ваше село не знам кой продава такива....

:lol:
Panzer - специалист
Интересното е, че този модел на Нокиан е произведен в Русия :) Но пък отзивите за него са добри. Предишните модели бяха добри на сняг, но пък много лесно се кривеше самата гума, след удар в дупка и подобни. Такива проблеми нямам с Гиславед Норд фрост. Странно, че колегата по горе казва че са се спекли след първия сезон, аз ги търкалям 5 сезона и още се държат. Лошото е, че вече не се продават. Но ако трябва да купувам в момента зимни гуми бих заложил на Гудиър. :)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Тема "Какви гуми ползвате ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: