Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
entusiast - специалист
Много глупости почнаха да се пишат тук - явно има много безработни хора.
Така - измерих на коляното вътрешният диаметър - луфт почти няма! Я има, я нама по 0.1-0.3мм от всяка страна, а ПВЦ лепилата ги дават да уплътняват до 2-3 мм. луфтове. С една дума, това е коляното. Вече е залепено и няма мърдане!
Винаги съб ценял критиката, ама градивната, иначе само чешането на езици е тъпа работа.
limp3r - специалист
entusiast написа:
Много глупости почнаха да се пишат тук - явно има много безработни хора.
Така - измерих на коляното вътрешният диаметър - луфт почти няма! Я има, я нама по 0.1-0.3мм от всяка страна, а ПВЦ лепилата ги дават да уплътняват до 2-3 мм. луфтове. С една дума, това е коляното. Вече е залепено и няма мърдане!
Винаги съб ценял критиката, ама градивната, иначе само чешането на езици е тъпа работа.
Остави луфта настрана. ПВЦ-то след определен период от време се отпуска. Виж някой стар канал как частите можеш да си ги вадиш без проблеми. А за лепилото колко е здраво...днеска на обекта един от мазачите хванал и измъкнал едната дъга от тръбата заедно с сифона при положение че е лепена с Тангит (Хенкел) и с нагряване. Направи си сметката... Има си последователност, както се опитаха да ти обяснят няколко пъти. Водата трябва да тече по посока на снадките, а не срещу тях. И аз съм на мнение, че е недопустимо да го затвориш направено по тоя начин, но ти си знаеш. Не е на моята глава :) Ще се опитам да го онагледя, та следващия път да стане както трябва :)

1 се нагрява (ако не се използва муфа), на 2 се слага лепило и се поставя в 1, а в 3 се слага намалител на ф32 в твоя случай (така ми се вижда) Това е. Абсолютно същата процедура като тази която ти си напрвил. Само че тази е правилната.

Прикачен файл

dsc_1833_2_906edit.jpg
dsc_1833_2_906edit.jpg (120.59 KиБ) Видяна 2841 пъти

Тема "Нещо го закъсах с пода на банята :(" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: