• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 102
Съвети за начинаещи готвачи.
kuzo - специалист
еееееее вярно бе бях ги забравил тия сърца стават перфектни за мезе :)
Илиян Илиев™ - майстор
Бе една тава с блажни мръвки и две дамаджани тежко вино.

Като свърши тавата може пуканки с повечко мазнина и сол. Като кълвеш да ти е мазно на пръстите, а езика да пресъхва от солта и да те подканва да поднесеш чашата за гасене на пожара.

п.п. Иначе тук я видел я не видел 0 градуса, ти на -30 ме засилваш.

За първи студове и първи глътки от новото вино е много подходящо кестени на жар. :wink:
kuzo - специалист
Илиян Илиев™ написа:
п.п. Иначе тук я видел я не видел 0 градуса, ти на -30 ме засилваш.

За първи студове и първи глътки от новото вино е много подходящо кестени на жар. :wink:

>>>>> http://vbox7.com/play:001d811d
Илиян Илиев™ - майстор
При мен не отваря вебокса. :cry:
kuzo - специалист
къде сте бе винарчета :) защо пак млъкнахте в най-хубавия момент виненият сезон :lol:
Илиян Илиев™ - майстор
Ми чакаме го да стане... :roll:
vyrhara - специалист
Мойто още е болно- сигурно много захар му нашфръках 1:3-
деба 1 месец и още е мътно.
boltik - специалист
Може да му е студено.Згорещи 2-3 кофи вино и като ги налееш обратно го приточи повечко.Ако имаш стари черги може да го позавиеш.Ако не забълбука след 2-3 часа му трябва специалист да установи болката.
ЧефоС - специалист
vyrhara написа:
Мойто още е болно- сигурно много захар му нашфръках 1:3-
деба 1 месец и още е мътно.
И как разбра колко захар да му сложиш?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 102

Тема "Вино" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: