Мечтата на всяка домакиня
DEYCHEV - специалист
Моля дайте съвет за микровълнова фурна - механичен или електронен контрол има ли значение покритието вътре, моля и техници от сервизи да кажат според тях има ли значение марката т.е еди коя си марка най малко оплаквания сме имали и - за тази марка не си и помисляй мерси предварително
dundurma - специалист
НАЙ-ЕВТИНАТА,защото ще я ползваш само за притопляне.
silllveto - Майсторица
Един глас за механичен.
Покритието... :? на мойта (Панасоник) пише лесно почистваща се, пък не ми е лесно.
Марката гледай да не е "куча" и без тва разликата в цените не е голяма.
Също размерът е от значение ( :-D ) - щом е за притопляне, не ти трябва огромна, но гледай все пак, вътре да може да влезе пакет пуканки. :wink:
solo5 - майстор
dundurma написа:
НАЙ-ЕВТИНАТА,защото ще я ползваш само за притопляне.
:2thumbs:
silllveto написа:
Един глас за механичен.
:2thumbs:

P.S. LG имат много добри модели в ниският ценови клас :partyman:
тото - специалист
+1 за механично управление.

Големината е според нуждите, но мисля, че 20-22 литра микровълнова е достатъчо голяма. Наистина едва ли ще готвите в нея и вероятно основно ще се ползва за претопляне, затова и по-опростен модел е за предпочитане. Марка не смея да препоръчам и мисля, че идеята да се надникне в някой сервиз е добра.
solo5 - майстор
това със сервиза не е много показателно
нормално е да има повече електроуреди от масовите марки, това не означава, че се повреждат повече
... като в оня виц "... гледам, че не ги карат много" :-D
Chefo77 - майстор
И Samsung имат нелоши модели. Аз бих заложил на тях като добър вариант качество/цена.
solo5 - майстор
За около 90лв си в играта с прилична микровълнова :partyman:
DEYCHEV - специалист
имам един панасоник(фен съм на марката имам 1-2 неща у нас които не са панасоник) обаче микровълновата нещо и стана и през решетката почна да пука яко и да има от там искри и пушек (не съм слагал метал и т.п.)та си помислих че панасоник за черна техика ги бива ама в бялата май... а опита ми в поправките с микровълнови е дотам че ремонта струва почти толкова колкото и нова та за това питам тук каква фурничка да взема и дали ще ме искара поне няколко годинки мерси на всички за вниманието
ZMeyGorianin - майстор
На панасоника смени Силициевата /или както се казва там/ пластина. Намира се на една от стените във Фурната. С времето се омазнява, прегаря и почва да пука и искри. Има ги по магазините за Ел. части. С повече късмет можеш да си спестиш нова фурна срещу 5лв.

Тема "каква микровълнова фурна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: