• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Теди - специалист
След година-2 автора да каже защо :cool: :wink:
pavelari - майстор
Теди написа:
Автора може да каже че си е импрегнирал фугите и при това фугите са само по стените - пода е без фуга. Нямам мухъл и не мисля че ще имам щото си направих и подово да си подсушавам. Банята е на 7 месеца ипоне за сега сичко е ОК. А по принцип и без фуга да се лепи, трябва да сте луди да си вярвате, че не преминава вода без да се импрегнират миниотворите между плочките
Теди - специалист
pavelari написа:
Теди написа:
Автора може да каже че си е импрегнирал фугите и при това фугите са само по стените - пода е без фуга. Нямам мухъл и не мисля че ще имам щото си направих и подово да си подсушавам. Банята е на 7 месеца ипоне за сега сичко е ОК. А по принцип и без фуга да се лепи, трябва да сте луди да си вярвате, че не преминава вода без да се импрегнират миниотворите между плочките
Не си наясно с материалите сигурно. Има си фуги и фуги не говоря за наше производство, а такива за басейни или двукомпонентни внос. С какво си ги импрегнирал?
go6o87 - напреднал
аз да ви кажа исках на майстора с фуги навсякъде (с кръстчета да ги прави) ... преди 2 дена я свърши банята, сега ще кажа защо с фуги - първо тоя идиот (майстора) ги беше почнал на пода без фуги и аз като видях че ги е разкривил плочките щях да го убия (защото обичам всичко да е перфектно) и му казах само с кръстчета, защото няма начин така да криви нещо, и второ ми се струва по красиво така, пък после си има някакъв фиксатор за фугите...
bisplus - специалист
Искаш да кажеш, че този твоя майстор е почнал от пода такали :shock:
go6o87 - напреднал
bisplus написа:
Искаш да кажеш, че този твоя майстор е почнал от пода такали :shock:
не, беше готов със стените и после почнал да слага на пода, без да ме пита как искам :shock: и ми се оправдаваше че се правили без фуги , ала бала глупости.... ама ги махна с чука ( а те бяха доста скъпи... е удържах му пари накрая де)
ако беше някой спец щях да му дам и без фуги да ги слага, ама тоя беше доста посредствен... затова само с кръстчета исках
pavelari - майстор
Теди написа:
Не си наясно с материалите сигурно
АА ясно - искаш да извъртиш темата така, че да кажеш колко много разбираш и аз не съм на ясно. Е как като не знаеш какви материали съм ползвал констатираш това - или си поредния негативно настроен участник във форума.
На мен лично ми е писнало да слушам как нещо няма да стане и как ще се строши. Че на баща ми банята дето е с фуги и е лепена с цимент да не би да се е строшила за 20 години, като не е имало двукомпонентни фуги
  • 1
  • 2

Тема "баня - не знам как имахме тези нерви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: