Много интересна и все по-често дискутирана тема.
tonito1982 - помощник
Здравейте искам да попитам дали има нещо,което мога да сложа върху ламиниран паркет за да го предпазя от изгаряне,понеже имам камина и неминуемо ще хвръкне някое въгленче,което да направи белята.Ще очаквам всякакви оригинални идеи.Благодаря ви предварително
torbalan - Дървен философ
:-D

ламарина

1мм дебела ще свърши отлична работа....

ако трябва да бъда сериозен - ъгълът около камината го направи с някакъв камък, а не с ламинат....
petkomz - специалист
Камък ще изглежда добре според мен!
tonito1982 - помощник
съгласен съм за камък,но вече има ламинат просто така купих апартамента и се чудих дали неможе да се сложи нещо отгоре
torbalan - Дървен философ
ми аз ти предложих

1 мм ламарина и нямаш ядове, ама ще е грозно

план Б - махаш част от ламината и на негово място слагаш камък, гранитогрес или нещо аналогично...
diduli - специалист
Аз в нас сложих под камината (върху ламината )едно парче гранит (червен защото ми се връзва на интериора).Нямал съм проблеми до сега и седи много добре.Излезе ми около 80 лв преди 3 години.
сола 180 - специалист
Ако на пролет ще махаш камината си направи преносима подложка от налепен върху фазер гранитогрес.Прибираш на пролет, изнасяш на есен.
Ако е за постоянно, са ти казали-изрежи ламината под камината и си налепи директно на пода кво ти душа сака.

Тема "предпазване на ламиниран паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: