Проявете вашата изобретателност.
lordmails - специалист
Супер е станала.
qwerty7 - напреднал
Ааааа това се казва от нищо нещо.Ей това Българина е голям изобретател.Браво,браво.
Бай Член - специалист
Не знам дали няма да се подобри горенето на въглищата, ако разпробиеш шахматно няколко отвора малко под скарата.
ПАНТИ - помощник
Съжалявам Драги съфоромци,че съм такова тъпо,дърто копеле,че незнам как се качват снимки/а ми е обяснявано поне 100 пъти/но имам снимки на едно приказно барбекю което се ползва целогодишно навсякаде без да влачиш въглища,подпалки ,брикети и тем подобни и железа.ако има някои мераклия/рибар,ловец или къмпингар/които е чаклама и знае как се качват шибаните снимки да доиде у дома и да ги качи.атракциона е пълен,ще паднете долу.
spec - специалист
ПАНТИ написа:
Съжалявам Драги съфоромци,че съм такова тъпо,дърто копеле,че незнам как се качват снимки/а ми е обяснявано поне 100 пъти/но имам снимки на едно приказно барбекю което се ползва целогодишно навсякаде без да влачиш въглища,подпалки ,брикети и тем подобни и железа.ако има някои мераклия/рибар,ловец или къмпингар/които е чаклама и знае как се качват шибаните снимки да доиде у дома и да ги качи.атракциона е пълен,ще паднете долу.
За снимките - аko си с Windows XP виж това: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 5&start=90
Като го инсталираш действаш само с десния бутон на мишката.
tzetzo160 - специалист
Бай Член написа:
Не знам дали няма да се подобри горенето на въглищата, ако разпробиеш шахматно няколко отвора малко под скарата.
Като заварявах вратичката за изчистване, оставих незакрити напълно отворите за болтовете на джантата точно с такава идея. Става хубава жар и се задържа дълго - само с дърва съм пробвал досега. :)
kapanec - специалист
tova e moqta djanta:no tova na snimkata ne s1m az :)

Прикачен файл

S7003692 [800x600].JPG
ot
S7003692 [800x600].JPG (180.68 KиБ) Видяна 17193 пъти

Прикачен файл

S7003697 [800x600].JPG
S7003697 [800x600].JPG (169.63 KиБ) Видяна 17193 пъти
isko6p - специалист
tzetzo160 написа:
Още снимки!
Е това е барбекю. :prayer:
isko6p - специалист