Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
svetliopi44 - Чирак...
hygro написа:
svetliopi44, ръчно ронках гроздето веднъж и вече няма да го повторя, а бяха само стотина кила... Но борсата продават и изронкано грозде, но тези с най-доброто обикновено нямат роначка.

Мисля догодина да изпробвам барабана на старата пералня, само трябва да понамаля оборотите...

Чудесна идея , пробва ли я лично ... ???
Оставя да намеря на старо някоя промишлена центрофуга ...
ZMeyGorianin - майстор
Мисля догодина да изпробвам барабана на старата пералня, само трябва да понамаля оборотите
Плагиат такъв- поне почерпи :-D Колкото до оборототе смятам, че ако се изключи захранването за моторчето на програматора ще може да се ползва и на центрофуга и на бавни /перилни/ обороти.
hygro - майстор
ZMeyGorianin написа:
Плагиат такъв- поне почерпи :-D
:) Позовал съм се чиннопреклонно на първоизточника. А за черпенето грижа нямай - само ширата да поутихне :wink:

Програматорът изобщо ще изхвърля, но не зная дали "перилните" обороти ще са достатъчни... По-скоро не...

Вероятно ще пробвам да престържа шайбата на двигателя :?
shotik - майстор
vastan,не те разбрах откъде си,но днес в базар Илиянци видях пластмасова мелачка за 10 лв.,та ако си наблизо иди и си вземи една .Ако ще идеш ,ми пиши да ти обясня къде е магазина.
webcambg - специалист
hygro написа:
:) Позовал съм се чиннопреклонно на първоизточника.
с тоя сайт http://www.rakiyata.com/forum/ направо утрепахте рибата :-D :-D :-D
vastan - помощник
shotik написа:
vastan,не те разбрах откъде си,но днес в базар Илиянци видях пластмасова мелачка за 10 лв.,та ако си наблизо иди и си вземи една .Ако ще идеш ,ми пиши да ти обясня къде е магазина.

то ако ставаше въпрос за малки количества имам и кухненски робот и сокоизтисквачка .Ама те са за кило две :cry:
Е...... никой ли не е виждал подобна машина(не става вапрос за тези пласмасови или ръчни) за големи количества..това е като месомелачката има е и ръчна и такава която мели стотици кила за час(фабрични са и са около 2 -3 хилки)а тази сокоистисквачка е няма фабрична за големи количества :?
complast - специалист
Такава мелачка има в БауМакс.Хем е механизирана.
vastan - помощник
complast написа:
Такава мелачка има в БауМакс.Хем е механизирана.
Надявам се да си прав ,ще проверя дано да е така.Благодаря предварително ,дано да ги има
:roll: :roll: :roll:
vastan - помощник
Колеги, намерих фирма където ги правят за скромната сума от 7000лв. :shock: такива в бау макс няма http://www.tehnoinvest.com/indexbg.html води се пасир машина......така, че ако няма някой някакви идеи.то аз и мойта идея :toimonster:

Тема "Универсална мелачка за плодове и зеленчуци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: