Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DMN - майстор
eng_angelov написа:
Донесете терморегулатора в завода или ако сте по-далеч го пратете по куриер за наша сметка. Ще го подменим без проблеми и ще изпратим друг, пак за наша сметка. За нас е важно да изследваме рекламациите.
Ако има пропуск на флуид, трябва да има омасляване с миризма на газ за горене (вероятно в областта на запойките). Правихме една партида /10 000бр/ със запойка с калаен припой на осезателя. От нея се върнаха двадесеттина броя с подобен проблем. Правим 100% проверка на продуктите в три етапа от производството за наличие на течове и мога да гарантирам, че от завода не излиза протекъл регулатор. Проблемът възниква в последствие и е важно да разберем каква е причината /съхранение, околна среда, скрити дефекти.../. Наистина ще съм благодарен ако ни го изпратите. До откриване на проблема и неговото отстраняване, правим запойките със сребърен припой.
Хубаво си правите вие проверките, но и доста експерименти си правите с потребителите.Не е тук мястото да обеснявам на моя бойлер с електронно управление, с какво българо-китайско изпълнение беше таблото. Не знам, кой какви изчисления и какви пари взема за тези разработки, но на мен косата ми настръхна, като след няколко месеца профилактично отворих таблото и какви последствия можеше да има, ако не бях го отворил, най-малкото от които пожар! По-добре си отворете тема, където всеки ще може да опише дефектите от които е препатил, така ще ви е по-полезно. И един тир да си прибирате бойлерите за да си ги изследвате.
eng_angelov - помощник
Извинявам се, че не се представих. Аз съм производствен мениджър на фирмата производител на терморегулаторите. Не желая участието ми в темата да бъде тълкувано като реклама, поради което ще отговарям само с лични съобщения. Последния път когато отговарях във форум на въпроси от позицията си, един потребител загуби акаунта си /администраторите на сайта решиха, че човечеца е пуснал с комерсиална цел темата/.
moimoimoi - майстор
на коя марка кажи де? едва ли произвеждате всички модели терморегулатори за бг.пазара
MamaMy - майстор
Явно много хора не четат темите, а само за сеира коментират. Инж. Ангелов работи в завод Зита -Русе и там не произвеждат бойлери, а само терморегулатор. Ако още някой се засили да връща бойлери, да давам моя адрес. Може да съм ги произвел аз :? :-D
mirk - майстор
Сега остава да кажеш кои бг марки използват качествените антични регулатори на Зита-Русе http://zita-ruse.com/index.php?option=c ... &Itemid=61

Елдом варна слагат някакви уж италиански терморегулатори и защити (по вероятно китайски)
DMN - майстор
Не знам кой какво чете и разбира, но производителя, като си има проблем с продукцията да си я спре от производство, а не да я предлага на пазара за годна. Човекът си каза, че е купил нов термостат.

Тема "Проблем с терморегулатар на бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: