Тая "джаклама" само и единствено в София ли я има ?
Или това е повод да си идеде на гости
Няма ли и в Пловдив ???

kuuuuuul написа:Да споделя и аз,тъй като имам различни авто силикони за гарнитури пробвах с по евтиния/червен до 300гр./ и калчища и останах приятно изненедан 100%-та успеваемост ,от тогава го ползвам винаги и нямам проблеми.Аз взаимствах този метод за големия цолаж 1''1/2 за моята инстлация
svetliopi44 написа:netcho пробвай това и ще останеш доволен ... много малък разход и сигурност на 100% ... няма да навиваш нищо ,може и на ръка да ги стягаш фитингите ... абе който я е измислил тази химия е голям човек ...Ами в наше село го нема това чудо аз прочетох темата преди да правя инсталацията и го търсих -синя тубичка гофра е няма има конци на локтайт течни тефлони ама не и това .
Илиян Илиев™ написа:Една минута, ако се ползва активатор. Ако се ползва само джакламата са нужни 3 часа.Аз лично съм връзвл котле и парна инсталация и съм пускал веднага... никакъв проблем ... незнам от какво е направена тая химия но стяга при допир с вода и става като клингеритено уплатнение и развиване няма ... е предполагам ако го напъна сериозно с по-голям ключ може и да се развие.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: