Монтаж, топло и звукоизолации.
babyrose - помощник
Здравейте,
мислих мислих и май не го измислих
Новият ни апартамент ,е нещо от типа американки вид,отваряш вратата и направо влизаш в хола.
Купих пана за да гi закача ,над входната врата и като се прибираме да се дърпат ,за да се скрие vrata.
Приемам всякакви съвети ,за да обособя нещо като антре ,където да слагаме обувките и якетата и да не се вижда от хола.
Благодаря ви
http://babyrose.snimka.bg/family/aparta ... 7.21220158
Илиян Илиев™ - майстор
Намираш свестни гипсокартонаджии и си обособяваш каквото антренце искаш. 2х2, 2х1 или колкото си поискаш.

Същото антренце може да бъде изпълнено и от зидаромазач.
tosho74 - помощник
Прегради с ГК най-бързо лесно и красиво :)
BAlexandrov - специалист
Е как напуска една тема три пъти :? Тук не са толкова хората, че да има смисъл :lol:
babyrose - помощник
Да и аз така го мислих,но както виждате на снимката,просто няма място...или аз така се сапозаближдавам!?
Илиян Илиев™ - майстор
babyrose написа:
Да и аз така го мислих,но както виждате на снимката,просто няма място...или аз така се сапозаближдавам!?
Сапозаблидила си се. Място има и то с кон да играеш вътре. Или поне на Светльо с магарето. :-D

п.п. Нищо че от утре го продава. Може да си го купиш за да се убедиш колко много място имаш.
ebahti - майстор
То като стана въпрос-...има и едно прасенце за продаване.... :? А иначе що ти е да преграждаш??? купи си 1 хубав дрешник да си криеш в него обувките и готово
chapara - майстор
ebahti написа:
То като стана въпрос-...има и едно прасенце за продаване.... :? А иначе що ти е да преграждаш??? купи си 1 хубав дрешник да си криеш в него обувките и готово
GPS-координати на прасенцету :roll:

Тема "Съвет за несъществуващ коридор!!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: