Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stefan_mil4ev - специалист
Честно казано идея си нямам. Нищо не импортвам по принцип. Съмнява ме, че съм лепнал стария вирус и този път ми игра този номер.
trix - специалист
едно от първите неща след преинсталация е да се забранят бисквитите на internet explorer от опциите за интернет,ако е ползван интернет,проследяващи бисквити се намират при win7 на това място "C:\Users\User Name\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies\Low"във текстови файлове с име от сорта на user@com,там се трие всеки такъв текстов файл(както и във горната папка),а мястото се вижда след като станат видими защитените файлове на операционната система от опции на папкитеИзображение
darken_nz - специалист
stefan_mil4ev написа:
Честно казано идея си нямам. Нищо не импортвам по принцип. Съмнява ме, че съм лепнал стария вирус и този път ми игра този номер.
Ако си правил бекъп на нещо е възможно да си копирал и вируса.
Нали си се оправил - радвай се.
И аз се чудя защо както си работеше нормализацията на звука на плеъра ми (km player ) и се прецака сам самичка и се наложи да рестартирам опциите.
Винаги все нещо се прецаква.
Дам радвам се. А тва, че бисквитите се чистят след ръчно след преинстал представа си нямах.
Johny - майстор
Важното е, че си решил проблема, но няма начин да се запазят бисквитките при чиста инсталация!
Ако ползваш някоя модифицирана версия, би могло нещо да е интегрирано в нея.
Ползвам windows XP service pack 2
inspo - майстор
След като си форматираш харда няма как да останат каквито и да било бисквити, настройки и подобни. Много важен момент при преинсталирането на уиндоус е докато го правиш мрежовият ти кабел да е изкаран . Има вируси които ти атакуват машината при самата инсталация. :bulb:
E как може да стане това при положение, че аз съм с допълнителна мрежова карта и драйверите и се истриват. Фактически тя става неактивна?
trix - специалист
бисквитките се лепят още с първото отваряне на IE и автоматичното отваряне на страницата на MSN,част от бисквитките на сайтовете са проследяващи и имат свойството да запъват браузерите
Osiris - специалист
stefan_mil4ev написа:
E как може да стане това при положение, че аз съм с допълнителна мрежова карта и драйверите и се истриват. Фактически тя става неактивна?
версията на вин-бозата може да не добра :?

Тема "Проблем с антивирусни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: