Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ivanpetrov - специалист
Възможно ли е модераторът на доставчикът на интернет да "влиза" в моя компютър без разрешние от моя страна?
ebahti - майстор
Сега са способни да шпионират потребителите чрез техните интернет-оператори. Включително да четат електронните им пощи и блогове с ограничен достъп и да контролират в подробности страниците, които посещават. Този вид технологии ще довърши поверителността в Мрежата. И се употребява не само от недемократични правителства. Интернет-оператори в САЩ ги използват срещу така нареченото от самите тях пиратство.......................Това е цитат от 1 статия :evil:
diduli - специалист
Всичко е възможно !
Osiris - специалист
ivanpetrov написа:
Възможно ли е модераторът на доставчикът на интернет да "влиза" в моя компютър без разрешние от моя страна?
сложи си защитна стена или рутер и ще си решиш проблема
LZ - специалист
ivanpetrov написа:
При липса на повече информация, отговорът е: Да, възможно е.
ivanpetrov - специалист
ebahti написа:
Сега са способни да шпионират потребителите чрез техните интернет-оператори. Включително да четат електронните им пощи и блогове с ограничен достъп и да контролират в подробности страниците, които посещават. Този вид технологии ще довърши поверителността в Мрежата. И се употребява не само от недемократични правителства. Интернет-оператори в САЩ ги използват срещу така нареченото от самите тях пиратство.......................Това е цитат от 1 статия :evil:
Имах предвид,модератола да си рови в моя комп от чисто лубопитство,не чи има нещо по-така.
sstefanov - майстор
Какво разбираш под: "модераторът на доставчикът на интернет"
ivanpetrov - специалист
sstefanov написа:
Какво разбираш под: "модераторът на доставчикът на интернет"

Тук в нащия град има около 4-5 фирми за доставяне на интернет.И нали има момчета който като имаш проблем с нета им се обаждаш.Те ти казват вклучи си компа и ще видим какво може да се направи от "тук".Това "ТУК" е в техния офис.И идеята ми е дали има вариянт да "влиза" в мой комп или проверява,и аз незнам какво?
Osiris - специалист
от техния офис проверява сигнала до твоята мрежова карта едва ли има някой за цел да те хаква машината но ако се притесняваш вече писах сложи си рутер той си има собствена защита а при по сериозно сканиране излиза като линукс машина в мрежата
ivanpetrov - специалист
Osiris написа:
от техния офис проверява сигнала до твоята мрежова карта едва ли има някой за цел да те хаква машината но ако се притесняваш вече писах сложи си рутер той си има собствена защита а при по сериозно сканиране излиза като линукс машина в мрежата
Аз само се притеснявам да не ми свалят снимките и такива неща и после да ги видя някъде.
И отговорът е значи ,че могът. :x :x :x

Тема "Интернет-модератор и достъп до домащен компютър?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: