• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 27
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
bikerider_ - специалист
ЧефоС написа:
Благодаря отново! Но да попитам още нещо. Възможно ли е върху Изомакс Еласта да се боядисва с някакви бои? Ако е възможно, какви да бъдат те? Но май няма да стане боядисването, защото при тях се използват разредители, които ще са против вашия материал. Ще съм благодарен на отговор, който ще е полезен и за останалите.
Защо не използваш водоразтворими бои?
Боди 999, което е също вид хидроизолация, предполагам със сходно съдържание като това на Изомакс се боядисва.
ISOMAX - специалист
tassel: Замазка с дебелина 7см е препоръчително да бъде оставена да съхне поне 20 дни на топло и сухо време, за да се гарантира надеждността на хидроизолация, която се полага отгоре.

bikerider_: продуктите "ИЗОМАКС" могат да бъдат боядисвани с бои на водна основа, но трайността на боята не може да бъде гарантирана, тъй като боите не са много устойчиви на действието на водата. Затова, за да бъде трайно, оцветяването е препоръчително да се прави с цветните ни продукти.

Поздрави!
ribnikolaevi - майстор
Благодаря на фирма Изомакс за добре свършената работа! Дано да нямаме повече поводи за контакти, освен да довършим и другата половина на покрива.
Дотук това което свършиха е впечатляващо!
ebahti - майстор
Трябва тия дни да изолирам плочата на 1 гараж който протече.......имате ли магазин(дистрибутор ) във Враца,доколкото прочетох ми требва изомакс-а, и каква е технологията на работа???
ЧефоС - специалист
ebahti написа:
Трябва ....имате ли магазин(дистрибутор ) във Враца,доколкото прочетох ми требва изомакс-а, и каква е технологията на работа???
Даже два, ама кой да чете :lol:
ebahti - майстор
ЧефоС написа:

Даже два, ама кой да чете :lol:
намерих ги бе,а ти като си ги видел,не можа ли да ме светнеш къде са -да не ги търся... :-D
ebahti - майстор
Началство,кажи как е технологията за изпълнение на ИЗОМАКС-А,и как точно се полага тоя воал че у вторник ще треебва да го правя... :?
ebahti - майстор
ISOO, къде си бе???Кажи ще може ли само с изомакс-А без воал-грунд и 1 ръка,а догодина евентуално воал и 2ра ръка...
ЧефоС - специалист
Аз съм тук. Не може само една ръка. Трябва си и воал, добре залепен за първия слой след грунда. След воала поне 2 слоя минимум, с дебелина поне 1,5 мм всеки. И гледай прогнозата за времето - не трябва да вали поне 4-5 часа след полагането. Ако искаш да забравиш за проблемите с течовете, направи както ти казвам.
ebahti - майстор
Ti dobre si tuka ama и ти си малко като кон с капаци-квото ти е казано и написано от спецялиста ,дзначи тва е........да ама не,сичко е презапасяване и номер да купиш повече матрял от производителя.Нема лошо,ама аз обичам да експериментирам и затова търся чесното му мнение .... (надявам се на такова де),а иначе ако съм слушал тоя и оня ,и досега да нямам къща,или да имам такава на двойна цена... :wink: ISOOO obadi се бре!!!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 27

Тема "Вие питате-ИЗОМАКС отговаря! Всичко за хидроизолациите!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: