• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Значи място ,въздух и комин -има :) остават материалите и монтажа ,за тая зима запланувано ли е да работи парното .
rdx - специалист
Отдавна не правя планове.Добре ще е да стане :)
filmatoplo - майстор
Зависи и от материалите ,някой ако ги няма се чака 20 дена , чакал съм котли по 1 месец ,буферите също по поръчка съм чакал ,радиатори по има .Котела ако го има в България някъде на склад ще дойде до 3-5 дена -буферите също ако ги има готови на склад.Помпи и вентили пак се намират горе долу бързо ,е вчера Стефан му посочих в Бургас къде да си купи термовентил за вместо Ладомат :) Ерато и БГ Терм се издъниха :lol:
rdx - специалист
Казвайте,какво да купувам.Котела ще е Atmos 40gs,буферите сънсистем,ладомат или термовентил?Какви помпи ще трябват.Какъв UPS?Какъв контролер,термостати,датчици?
srusev - специалист
rdx, засилил си се да го пускаш за тази зима, а дръвца купи ли?

Вече от личен опит ще кажа, че колкото по сухи толкова по-добре. С тези дето купих май негори толкова дълго колкото с едни останали от миналия сезон нищо, че са два пъти по тънки.
rdx - специалист
Имам колкото за проба :) Така се сетих за нова тема,"навес за дърва"
filmatoplo - майстор
Започна ли да купуваш материали :? по други колеги от форума разбирам че им е трудно да се снабдят от фирмите по техните градове -веднъж от некомпетентни продавачи или просто щото ги няма артикулите.Аз не срещам трудност .
rdx - специалист
filmatoplo написа:
Започна ли да купуваш материали :? по други колеги от форума разбирам че им е трудно да се снабдят от фирмите по техните градове -веднъж от некомпетентни продавачи или просто щото ги няма артикулите.Аз не срещам трудност .
rdx написа:
Казвайте,какво да купувам.Котела ще е Atmos 40gs,буферите сънсистем,ладомат или термовентил?Какви помпи ще трябват.Какъв UPS?Какъв контролер,термостати,датчици?
filmatoplo - майстор
Ех тая Варна да ми беше близо за 5 дена щеше да го направим .
ттитто - помощник
Здравейте! искам да си изградя водно подово отопление в 113 кв. добре изолирана къща с дървени панели. Идеята е да е с пиролизен котел, но ми казаха, че мощността на най-малките котли ще ми е голяма и няма да ми излиза по-евтино отколкото чилър. та въпросът ми е колко са най-малките пиролизни котли като мощност?
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32

Тема "Избор на пиролизен котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: