Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
NeoBoss - специалист
ми и идея ти дадох и за клапаните ти казах , незнам какво искаш повече ???

а за мангала казвам само ако се стигне до съд кой ще го отнесе , и не ги мисли за толкова тъпи че да не се оплачат та те от това живеят , хвърлят се под коли да ги блъскаш за да те съдят , гледат старци зада им взимат апартаментите не ги мисли за толкова тъпи.
NeoBoss - специалист
andon1980 написа:
Да за кучетата ми е ясно.Вратата е натегната с пружина а насрещника е от тия с електромагнита дето ги има по блоковете.Дай някъв линк да видя тоя ел клапан .А това с вятъра и хижата не важи.Преди да се скрие трябва да потроши или врата или решетки и то много сериозни щети да нанесе .Така че не става
http://www.thermoeconomic.com/magnet-ve ... -vmr-p267/

за кучетата много ясно че ще е подсъдимо
andon1980 - специалист
NeoBoss написа:
ми и идея ти дадох и за клапаните ти казах , незнам какво искаш повече ???

а за мангала казвам само ако се стигне до съд кой ще го отнесе , и не ги мисли за толкова тъпи че да не се оплачат та те от това живеят , хвърлят се под коли да ги блъскаш за да те съдят , гледат старци зада им взимат апартаментите не ги мисли за толкова тъпи.
Тогава да се преклоним пред гения на мангала да му дадем всичките си пари и имущество и да му се поклоним и финално със свалени гащи.Що мислите така бе хора.Къв е тоя мангала да не е цар.Един в другата тема ми разправше че най подходящо било в жилището да няма нищо ценно.Ще идеш да почиваш и ще седнеш на черга а на масата ще постелиш вестник.Не мисля че това е начина
andon1980 - специалист
NeoBoss написа:
andon1980 написа:
Да за кучетата ми е ясно.Вратата е натегната с пружина а насрещника е от тия с електромагнита дето ги има по блоковете.Дай някъв линк да видя тоя ел клапан .А това с вятъра и хижата не важи.Преди да се скрие трябва да потроши или врата или решетки и то много сериозни щети да нанесе .Така че не става
http://www.thermoeconomic.com/magnet-ve ... -vmr-p267/

за кучетата много ясно че ще е подсъдимо
Тва е хубаво ама как да се приложи със сперя.Вчера по новините куче охапа дете- 200 лв глоба за това че е нахапало детето и още 200 лв за това че нямало платен данък.Куче да нахапе дете е гадно но куче да нахапе крадец не мисля.А и това си е превантивна мярка.Едно време като деца се пързаляхме в една гора.Там имаше едни обори с едни животни и едни кучета.Всеки избягваше да минава оттам макар че бяха вързани
ZMeyGorianin - майстор
Има едни аерозолни ароматизатори на батерия при които на определено време се задейства палец натискащ клапана на балона. Виж дали можеш да го приспособиш да отваря флакон със някакъв отбранителен спрей. Само , че действието на спрея е 4-5мин. и докато пристигнеш може да завариш цялата вила попиляна /от яд/.
NeoBoss - специалист
няма значение крадец или не убият ли го ще си е предумишлено убийство. Кредец , дете пред съда са равни а говорим ли за смърт нещата са сериозни. един шпрей във единия край на 30квм площ нищо няма да му направи на крадеца ти говориш за обгазяване на къща , ще трябва да направиш цилиндър в който да изпразниш 2-3 шрея и да го донапомпаш със въздух за да му вдигнеш налягането ;)

тъй ли иначе със шпрей ще съсипеш къщата за живеене няколко дена , по добре да сложиш димка която да се пали със ел запалка , ефекта ще е по видим, във комбина със една сирена мисля че ще е дори и по ефикасен... пък и най малкото във мъглата няма да може да намери да открадне нищо хахахаха

докато го писах ми хрумна по лесна идея , слагаш един автоматичен газов пистолет със голям пълнител зареден чакаш само нещо да му задържи спусъка :) ще е голям екшън за крадеца.
valat111 - специалист
Аз мисля и за варианти с постоянно включено радио и светеща лампа /енергоспестяваща/ и прожектор, включващ се от датчик на движение.
evil - специалист
:lol: интересна тема :lol:
според мен трябва да се направи тръбичка с накрайник за шпрея и магнетвинтил а вратата на кучетата да бъде напъвана от пружина с ел насрещник :lol:
valat111 - специалист
На мен ми откраднаха и газовия пистолет от вилата :?
valat111 - специалист
специалист

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2010 11:03 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Laughing интересна тема Laughing
според мен трябва да се направи тръбичка с накрайник за шпрея и магнетвинтил а вратата на кучетата да бъде напъвана от пружина с ел насрещник Laughing Ел. брава за входовете на блоковете, задействана от алармата с реле или контактор.

Тема "Алармена система" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: