• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 50
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
nasco2 - специалист
bivolan написа:
Изциклиха го общо два пъти и преди втория път го фугираха със Сирка и "материала" от цикленето.

Ще се оцветят и фугите, но обикновено остават малко по тъмни.
tonito1982 - помощник
Здравейте искам да попитам дали има нещо,което мога да сложа върху ламиниран паркет за да го предпазя от изгаряне,понеже имам камина и неминуемо ще хвръкне някое въгленче,което да направи белята.Ще очаквам всякакви оригинални идеи.Благодаря ви предварително
donaddt - помощник
Здравейте, а как се разрешава слагането на ламинат в стая около тръбите на парното? Може ли и снимки или препратки на изпълнението?

П.П. Имам и контакти, които опират в пода.
desem - специалист
Какво мислите за поставяне на ламиниран пакет под ъгъл - 45 град?

Ето това имам предвид (проекта на Олимпия Матеева, публикуван в Дибла.): http://field.dibla.com/index.php?topic=5150.0
Последна промяна от desem на вт ное 02, 2010 3:54 pm, променено общо 1 път.
nasco2 - специалист
desem написа:

Малко по трудно за изпълнение и по голяма фира, иначе нищо сложно.
begemot1 - специалист
nasco2 написа:
desem написа:

Малко по трудно за изпълнение и по голяма фира, иначе нищо сложно.
бая малко.до 40 % процента при съвременото строителство.то са чупки,кьошета,ъгли......
donaddt - помощник
Здравейте, помещението е спалня, почти 13 кв. м. Отклонението е 6 мм/л.м. Знам, че нормата е 3 мм. Вдлъбнатината е предимно в средата на стаята. Майсторът, който идва на оглед, препоръча саморазливна замаска да обере отклонението. Да, ама сега иде зима и не знам колко време ще съхне и няма ли да има проблеми след това поради повишена влажност. Не искам да се занимавам с корекции поне 10 години. А не искам да пускам парно в необитаема стая. Та дилемата е да рискувам ли направо с ламинат на това отклонение ( с по-голяма подложка - 5 мм фибранова) или да се направи саморазливния под и да чакам да изсъхне до догодина? Моля, за съвети "За" и "Против".
Chefo77 - майстор
donaddt написа:
Здравейте, помещението е спалня, почти 13 кв. м. Отклонението е 6 мм/л.м. Знам, че нормата е 3 мм. Вдлъбнатината е предимно в средата на стаята. Майсторът, който идва на оглед, препоръча саморазливна замаска да обере отклонението. Да, ама сега иде зима и не знам колко време ще съхне и няма ли да има проблеми след това поради повишена влажност. Не искам да се занимавам с корекции поне 10 години. А не искам да пускам парно в необитаема стая. Та дилемата е да рискувам ли направо с ламинат на това отклонение ( с по-голяма подложка - 5 мм фибранова) или да се направи саморазливния под и да чакам да изсъхне до догодина? Моля, за съвети "За" и "Против".
Това за паркет ли е, или за ламинат? Ако е за паркет, смени майстора - никаква саморазливна.
Ако е за ламинат - прави без да се притесняваш. Тя съхне буквално за часове. Изчакай няколко дни с отворен прозорец и проблем не би трябвало да има. Иначе ламината е много по-толерантен към влагата, при нормално отстояние от стените влагата от тази саморазливка не би трябвало да е повод за притеснение.
donaddt - помощник
Chefo77, благодаря. За ламинат е.
parketmilanov - специалист
от бай лазар :)за нас и всички които го пожелаха :)

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (213.42 KиБ) Видяна 5315 пъти

Прикачен файл

gusht22.jpg
gusht22.jpg (191.7 KиБ) Видяна 5315 пъти
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9