• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
grammy - специалист
аз си пазаря в бургас, нямам никакви оплаквания и забележки нъм кроношпан. много зависи и как са складирани материалите т.е. на кво прилича дистрибутора ! :-D :)
..и да допълня само, като ви предлагат кофти материали, вие пък не сте длъжни да ги купувате! вероятно са ви продали бракуван лист, който в кроно са използвали за опаковка, но такива материали се спазаряват за 4-5 лв л.м.! :lol:
pavka - специалист
А защо не помислиш като вариант - ЛАКОБЕЛ ?

Цветът "REF 1602 Yellow Pastel " е като стената ти.... :?

Изображение

http://www.skv.bg/livetile-lacobel-mate ... alogue.php
root666 - специалист
Гланца на лакобела не ми харесва, а при монтирана кухня и използваща се не ми се хлепа с плочки. Колеги, бихте ли споделили къде в пловдив има голямо разнообразие на гърбове и плотове, да отида да избера някакъв, може и да не е същия като плота, а контрастен. Даже си мисля за светлозелен гръб, някой виждал ли е такъв?
shadowman - майстор
Съливер, Интериор-И (на скобата), преставители на РАЛИ-М (Блум).
rum_sz - специалист
Я си купи ,този от егепрес,защото всички са от MDF . :)
rum_sz - специалист
rum_sz написа:
Я си купи ,този от егепрес,защото всички са от MDF . :)

http://www.rosi.bg/kuhnenski-plot-3526- ... html,Много съм доволен от този на Акритас. Малко по скъп но си струва да дадеш парите :wink:
root666 - специалист
Колеги, благодаря ви за помощта. Купих си от Алати точно същия цвят като плота, бяха докарали нова партида, уж читава, а и 15% изпариха колебанието ми. Странното е, че от едната страна е моя декор, а от другата пак има декор, но съвсем друг??? Предния път отзад не беше с покритие, или беше някакво хартиено. Както и да е, имам два външни ъгъла, образувани от комина и една гипскокартонена кутия на тръбата за мръсната вода. Как ще се получи най-добре да оформя тези външни ръбове?

1. Да кантирам среза и да ги напасвам, докато се срещнат добре,

2. Да използвам алуминиева лайсна за плочки която да прикрива ръба?
  • 1
  • 2

Тема "Гръб Egerpres" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: