• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ditronix - специалист
Не пипай помпата,не е виновна тя!PCL 82 много добре го е казал-все едно да караш кола с осмоъгълни колелета! Резервното ти захранване е направено по най-елементарния начин за по-голяма печалба,вади правоъгълни импулси и затова помпата бръмчи.Не и обръщай внимание,все пак колко пъти на сезон се налага да работи така?Номерът е ако спре тока да ти свали налягането в системата,не се вживявай толкова.Не е опасен този режим на работа за кратко време.
travoltino - помощник
ditronix написа:
Не пипай помпата,не е виновна тя!PCL 82 много добре го е казал-все едно да караш кола с осмоъгълни колелета! Резервното ти захранване е направено по най-елементарния начин за по-голяма печалба,вади правоъгълни импулси и затова помпата бръмчи.Не и обръщай внимание,все пак колко пъти на сезон се налага да работи така?Номерът е ако спре тока да ти свали налягането в системата,не се вживявай толкова.Не е опасен този режим на работа за кратко време.
БЛАГОДАРЯ ТИ от това имах нужда да разбера дали дори и за кратковременно ще има проблем наистина ти благодаря но просто се притесних дадох 200 кинта за уж де UPS пък да излезе така че ще ми прецака помпата :) БЛагодаря и на всички останали
MamaMy - майстор
travoltino написа:
...в момента съм прекъснал захранването и кара на резервно да видя какво ще се случи докато падне акумулатора на UPS-а !!
"Слез на Земята о Господи и си прибери вересиите! :-D "

Що не вземеш да пробваш и въздушната възглавница на колата си , колко пъти може да гръмне и дали от всеки удар гърми?
travoltino - помощник
MamaMy написа:
travoltino написа:
...в момента съм прекъснал захранването и кара на резервно да видя какво ще се случи докато падне акумулатора на UPS-а !!
"Слез на Земята о Господи и си прибери вересиите! :-D "

Що не вземеш да пробваш и въздушната възглавница на колата си , колко пъти може да гръмне и дали от всеки удар гърми?
Щом такива като тебе пълзят по тази земя няма господ а и не виждам защо да не го изпробвам ти като си купуваш "кукла" не я ли пробваш !!!??

Не зная изобщо защо те коментирам теб извинявам се пред другите :)
MamaMy - майстор
"Разбирач", UPS-а е аварийно захранване, а не резервно. Сега по ясен ли съм. "Куклите" ги оставям на теб щот си отворен. :lol:
romanpm - майстор
Моята помпа също шуми , но близо на ухото ми , и е UPS на Интиел понеже са ми градски пък и познавам техник там и мнението му е: "няма проблем" , познавам и доста добре импулсната техника и смятам да не свалям осцилограма на напрежението защото шумът е МЕК т.е. близо до отличната синосуида . Така че помисли за качеството повече и как да се осъществи аларма при скапан акумолатор защото ако си с антифриз е скъпо изхвърлянето му :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Помпа за локално парно странен звук на Резервно захранване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: