• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
pavka - специалист
szia,

Пералнята ти е с "NANO SILVER ТЕХНОЛОГИЯ"! :-D
Не ти трябва много вода.
/е,ако можеше и без вода../
А освен, че убива микроби и бактерии, какво друго прави тази "извънземна" технология ?
stefan_gb - специалист
Пералнята нама ли опция за допълване с вода тоест второ ниво по високо? Обикновенно има ключ или бутон за тази цел.
Иначе пресостата за нивото има реголиращ елемент както сте казали и от него може да се вдингне нивото без проблем но там е калибровано обикновенно и ако се бутне ще си личи. На някои пресостати са два реголиращите елементи и втория е точно за допълването.
Еми няма копче за повече вода. Има за по-дълго пране и за по-дълго плакнене /като минуни/, но за повече вода няма. Даже на други перални съм чувал, че перат с едно количество, а плакнат с доста по-голямо количество вода. При мен всичко прави с едно и също количество. Еми това, което ми се видя по-различно от предната пералня е, че има потенциометър на нивомера, но докато е в гаранция нямя да пипам. Просто исках да разбера за какво служи този потенциометър. Дали някой е попадал на такова чудо на техниката. :lol: :shock:
stefan_gb - специалист
szia написа:
Еми няма копче за повече вода. Има за по-дълго пране и за по-дълго плакнене /като минуни/, но за повече вода няма. Даже на други перални съм чувал, че перат с едно количество, а плакнат с доста по-голямо количество вода. При мен всичко прави с едно и също количество. Еми това, което ми се видя по-различно от предната пералня е, че има потенциометър на нивомера, но докато е в гаранция нямя да пипам. Просто исках да разбера за какво служи този потенциометър. Дали някой е попадал на такова чудо на техниката. :lol: :shock:

Е какъв е смисъла да разбереш :-D ние само да си пишем за това чудо на ТЕХНИКАТА...
В всяка автоматична пералня има пресотат и винаги се реголират , принципа е такъв от като са създадени пералните от дядово време.
Намери сервиза които отговаря за ремонта в гаранция и кажи че е ниско нивото... дано ти обърнат внимание. Ако техника се съгласи да я погледне и прецени че е ниско предполагам че ще ти го коригира, иначе при ниско ниво наистина не пере добре пералнята.
LTK
Някой знае ли тази nano silver технология как е реализирана и най-вече ме интересува как може да се премахне от пералнята? Имам модел DWD-M1031 с тази опция. На едно видео в нета видях, че входящата вода минава през една допълнителна кутия, където са тези нано частици, преди да отиде към отделението с прах, но беше за самсунг. На пералнята като и махнах капака и не видях да има нещо допълнително, входящата вода минава през електромагнитният клапан и отива към отделението за прах, а от отделението си отива в барабана. Отдолу също не видях да има нещо допълнително към барабана.
  • 1
  • 2

Тема "Пералня DAEWOO - количество вода." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: