Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
imalijivotvkosmosa1 - помощник
Колеги,
имам възможност да помогна на комюнитито с познания по cms-и (главно php и perl базирани), тикет системи (с отворен код) - Bugtracker, Egroupware, RT; crm-и - vtiger и sugarcrm; За cms-ите - Joomla (1.0 и 1.5) и wordpress, инсталация, конфигуриране, едитване на темплейти и т.н. Google analytics. Очаквам въпросите Ви.
Илиян Илиев™ - майстор
Ми ако може да ми обясниш по-подробно как да се свържа с отдалечен работен плот с тоя вградения в уиндоус 7.
torbalan - Дървен философ
на отдалечения компютър въпросната услуга трябва да е разрешена...

от твоята работна станция нищо специално не се иска...
Илиян Илиев™ написа:
Ми ако може да ми обясниш по-подробно как да се свържа с отдалечен работен плот с тоя вградения в уиндоус 7.
Колегата torbalan е прав.
Освен host / user и парола на компютъра, на който се логваш трябва да е активна тази опция. Тя се намира в system properties / Remote и трябва да е сложена чафката на allow remote access. Проблем може да се окаже ако имаш рутер, който да е с реалното Ip, a pc-to на което искаш да се закачиш е с вътрено ip. В този случай трябва да направиш port forwarding от контрол панела на рутера. Ето тук има и с картинки.
http://www.sevenforums.com/tutorials/39 ... twork.html
ако успее да се справи с port forwarding - спокойно може да зареже лепенето на плочки и да си търси работа като сисадмин :)

между другото - живот в космоса със сигурност има... все пак и ние сме някъде там - в космоса :)
torbalan написа:
ако успее да се справи с port forwarding - спокойно може да зареже лепенето на плочки и да си търси работа като сисадмин :)

между другото - живот в космоса със сигурност има... все пак и ние сме някъде там - в космоса :)
:-D :-D :-D с малко повече желание. Като знам какъв колега сис админ имах, най-вероятно ще се справи по-добре.
Да ! Има! И се надявам да ни върнат Елвис :-D
Илиян Илиев™ - майстор
Компа с който искам да се свържа е с отметнати разрешения. От моя като цъкна да се свържа го намира, но иска парола иначе не се свързва. Дори изписва като причина, че може би има празно поле за парола.

Сложих парола на акаунта на компютъра с който искам да се свържа и пак същото нещо се получава.

Снощи си мислех за програмата от последния линк, но ще я опитам ако не стане нищо с тази или пък по-натам просто от любопитство.

п.п. Всъщност има ли програми за скрит контрол? Демек този с който се свързвам да не знае че съм се свързал.
има програми за скрит контрол, но трябва да имаш административни права на компютъра, на който искаш да ги инсталираш тез неща...

обаче отдалечен достъп и това, за което питаш - скрит контрол

май са различни неща...

с каква операционна система е компютъра, за който се опитваш да се закачиш ?
Илиян Илиев™ - майстор
Уиндоус 7 ултимат са и двата. И двата компа са с администраторски акаунти.

Тема "Web help" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: