schuldiner написа:gandonov написа:то и аз понякога се затруднявам да изглеждам хем компетентен, хем интелигентен...

schuldiner, много точно казано!
schuldiner написа:gandonov написа:то и аз понякога се затруднявам да изглеждам хем компетентен, хем интелигентен...
evil написа:А с намалели приходи /благодарение копирането в нета/ виждаме какво става с киното например,не мога да си спомня от кога не съм гледал някакъв качествен филм.Мисля, че неудовлетворението ти не е заради "ограбването" в Нета и липса на пари. За многомилионни произведения, виждаш, пари и печалби има. Не съм чул и церемонията за Оскарите да отменят заради кризата.
evil написа:Щом очевидно най-добрите програмисти от Майкрософт не могат да си опазят продукта какво остава нататък.Нито са най-добрите, нито не могат да си опазят продукта, просто не искат. За да получи по-голямо разпространение и после да си претендират за лицензите.
evil написа:Значи като стане така се купува ново копие ,намира се това което го кара да се самоизтрива и се прави необходимото за да не се случва вече,точно както с досадните съобщения.Купува е правилната дума. Ако се продава и не е free (да се чете фрий).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: