• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
escutcheon - специалист
Абе Соло, този твой майстор без осветление ли е работил? Да не би да е правена банята преди да прекараш тока!? :?
valmet - специалист
escutcheon написа:
Абе Соло, този твой майстор без осветление ли е работил? Да не би да е правена банята преди да прекараш тока!? :?
С осветление е работил колегата,но точно след залепването на последната плочка в банята е имало земетръс-оневинете профисионалиста :lol:
a_anastassov - специалист
Получило се е "раздвиженост". "Браво" на "майстора".
solo5 - майстор
Това не е в моята баня, но изумително много прилича на уменията на некадърника, който ми я прави първият път :lol:
Снимката е правена в тоалетната на хранителен супермаркет :-D
housedoktor - майстор
Соло ,това явно е правено в час по трудово обучение,на тъмно и в петък вечери то от пиян недобросъвестен циганин с пареза на двете ръце:)Друго обеснение нямам:)
jekasus - майстор
housedoktor написа:
Соло ,това явно е правено в час по трудово обучение,на тъмно и в петък вечери то от пиян недобросъвестен циганин с пареза на двете ръце:)Друго обеснение нямам:)
Може да не е циганин,всъщост си е българска работа,а после викат "майката им циганска" :lol:
chapara - майстор
За тези които не знаят как се лепят плочки,ако видите нещо такова в дома си ,пуснете майстора от балкона :lol: :lol: :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Под на баня:

Изображение

Изображение
сола 180 - специалист
Ами защо не попиташ колко им плащат на тея.Чувал съм за 5-7 лева на квадрат.И това качество е много на тая цена......мисля аз.
chapara - майстор
сола 180 написа:
Ами защо не попиташ колко им плащат на тея.Чувал съм за 5-7 лева на квадрат.И това качество е много на тая цена......мисля аз.
То трябва да нямаш СЪРЦЕ ,за да сътвориш такова нещо,но и това е поучително за такъв Форум Изображение
bgtok - специалист
Не съм много съгласен с тоя лаф: "Колкото ми плащат, за толко работя..."
Според мен е въпрос на пазарлък и най вече на майсторлък.
Тоя ..."майстор" не само няма да го препоръча никой, ами и главата
ще му смачка човек!!!Изображение :axe:

Нямам думи.... Изображение !!!!
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: