• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ktamara - специалист
В момента тече ремонтът на банята. Ще лепя плочки 25х40. Искам обаче да сложа на едната стена няколко огледални плочки една до друга и да се получи нещо като вградено огледало. Проблемът е че не мога да открия никъде в София такива плочки, а и те трябва да са с подходящи размери отгоре на всичко. Някакви идеи къде да търся? Видях че май в Бриколаж имало някога. Другият въпрос е с какво се лепят, с теракол или с силикон? :? :?
тото - специалист
В Практикер има парчета огледало с различни размери и оформени ръбове. Малки, големи, квадратни, правоъгълни...
Не знам дали точно стъклени огледални "плочки" имаш предвид и дали тези огледални парчета са подходящи за баня ?
Но каквито и да са, ако са огледални, имай пред вид, че трябва да са идеално наредени в една равнина за да има добър огледален образ.
Майсторлък иска.
chapara - майстор
Що не си вградиш направо цяло огледало ,по размер,като можеш да го окунтуриш с някакъв релефен фриз ,примерно(нещо мое от преди 15-тина години)

Изображение
krakalski - специалист
директно лепи огледало с големи размери и ако имаш пари сложи от доло нагревател
Съобрази дебелината му с дебелината на плочките и си в джаза.
Аз съм така от 4г и е перфектно.
сола 180 - специалист
+1 за идеята на Чапарев.
Абе тоя срещу огледалото ти ли си???Дано си спрял вече цигарите. :lol: :lol: :lol:
chapara - майстор
сола 180 написа:
+1 за идеята на Чапарев.
Абе тоя срещу огледалото ти ли си???Дано си спрял вече цигарите. :lol: :lol: :lol:
Аз преди 15 години и не съм спрял цигарите ,пиенето и е...то ИзображениеИзображениеИзображение

Изображение
сола 180 - специалист
Браво Чапар е..нето никога и пиенето тоже ама гадните цигари задължително.

Хубава баня :-D :-D :-D .
chapara - майстор
сола 180 написа:
гадните цигари задължително.

Хубава баня :-D :-D :-D .
Изображение ,замослил съм го :wink:
ktamara - специалист
Аз цигарите ги махнах одавна :lol: :lol: :lol: Тази идея за голямо огледало много ми допадна. Мисля да редя плочките като оставя място за огледалото, което да монтирам накрая. Но си мисля все пак че трябва да е доста качествено, все пак не смятам да го сменям скоро след това. Остана въпросът, с какво е най-подходящо да се залепи? :wink:
MamaMy - майстор
Има си специални неутрални силикони за огледала. Не повреждали амалгамата. :)
  • 1
  • 2

Тема "Огледални плочки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: