Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
valmet - специалист
solo5 написа:
... но питам аз кой ще го плати... и отговор не искам :lol:
Как така кой-ми принц Чарлз,то него си го влече.Па ако на него не му се занимава,ще платим ние данъкоплатците.До сега колко имения сме платили на някои,та един блок ли ще ни спре-бълха ни у'апала
invizitor - специалист
Това,мисля ще осветли доста нещата за издръжливостта на панелките.Снимката е от Грузия,когато ги изнесоха руснаците.От руска ракета е сделано.

Прикачен файл

photopodborka_121.jpg
photopodborka_121.jpg (71.61 KиБ) Видяна 3703 пъти
Делян - специалист
На това отгоре му се вика "топла връзка".... :razz:
Ама на мен ми се струва, че това руснаците са го направили с Фотошопа. Ако беше истина, тази снимка щеше да бъде в централните емисии на всички телевизии по него време.
Frysco - специалист
Ако е истина, значи най здравото в един панелен блок са стъклата на прозорците-нито един счупен няма.... :-D
Kirilpm - специалист
Не намирам смисъла защо държавата се мъчи да събаря тая помия.Самите братя роми щяха още тая зима да изпочупят панелите за да се докопат до ценната арматура и тогава ВЪЗМЕЗДИЕ всичко се срутва и се решава проблема с поне едно 1000 избиратели на ДПС.Незнам колко от вас са се доближавали до тоя блок но миризмата може да се сравни единствено с разлагащ се труп.Блока е най малкия проблем,в радиус 50 метра от тоя рай трева не никне всичко е заринато с боклукци въпреки,че общината им ги чисти,ха сега се сетете,кои са баламите дето плащат такса смет за 1 казан и от де зима пари общината да чисти тая дупка.Има 2 спасения от тая сган интеграция и геноцид,аз постепенно се насочвам към второто,не си мислете че изселването е варянт,никой няма да ги приеме с отворени обятия...Това е раса свикнала без никакъв труд да живее като паразит,за това и нямат държава,ако имаха няма как да смучат едни от други.Те си имат ясна тактика песни танци и размножаване,та скоро ще излезем от демографсия срив,ако вече не сме,сами си правете извод коя група ще е малцинство в България.
Chefo77 - майстор
Абе да оставят блока да падне, но после ще изкъртят държавата или общината от съдилища. Ще излязат златни :(

Тема "Събаряне на панелен блок?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: