Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
ЧефоС - специалист
Найденов написа:
Патоанатом съм :-D
Всяка професия си е професия. Но твоята звучи страшничко. Не искам да те срещам професионално поне още 50 г :lol:

Още нещо - как се преодолява стреса от разфасоването на хора в моргата? Веднъж ми се наложи да вляза в морга, и беше за последно, докато съм жив. След това не ми пука.
Найденов - специалист
Ми... лекуваме се. С хобита, срещи с приятни хора, домашно дестилирани нестероидни противовъзпалителни...
ЧефоС - специалист
Да, разбирам. Всеки сам си избира професията. Но и за твоята си трябват хора с желязна психика. В живота си веднъж заклах пиле, и до там бях. Докато брат ми е касапин от класа.

Извинявай, не влагам лоши чувства към професията ти. Просто за пръв път контактувам виртуално с тая материя.

Аз също съм касапин, но на железа. Режа, заварявам, анализирам. :lol: Ама според мен не е същото. Психически има огромна разлика.
EDI - майстор
Привет и от мен.Много здраве на доктор Пасев-съдебния медик/ако го познаваш/ от Еди от Ямбол. :)
ArturDent - Почти Безобиден
Найденов написа:
Патоанатом съм :-D
Поне нямаш рекламации от пациенти ;)
А.... здрасти!
stiv1961 - майстор
Здрасти и от мен.Вече се познаваме задочно /съпругата ми работи в тази болница и ми каза,че си много свестен човек/
pavkatay - майстор
Привет :)

пп Какво мислиш за книгата 'Окончателната диагноза' ,ако я чел разбира се?
kretio74 - специалист
Привет и от мен адаш(и аз съм Найденов, ника ми го измисли адна мадама преди 10 г.), какво ти е "хобито" в момента?
Chefo77 - майстор
Аууу, това е истински доктор. Рано или късно всеки "опира" до теб :)
Това в рамките на шегата, естествено.

Всеки път като чуя патоанатом и се сещам за Вини Джоунс като си остави сандвича върху трупа при звъненето на телефона (Gone in 60 seconds)... :)
rum_sz - специалист
Здрасти градски !

Риболов,оръжие,огнени питиета..... :)

Тема "Привет от Найденов" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: