Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ZMeyGorianin - майстор
Здравейте! Не работят няколко от буквите и сега не мога да вкарам паролата. От там не мога да вляза за да променя някаква настройка. Това е с клавиатурата на лаптоп с VISTA. До последно всичко работеше докато затворих лаптопа. След това ми поиска парола и не написа две от петте букви.
Johny - майстор
Вземи външна USB клавиатура. :)
bisplus - специалист
Пробвай с виртуалната.
ZMeyGorianin - майстор
Мислех за варианта с външна клажиатура, но нямам такава под ръка в момента и не се очертава да намеря до средата на декември- на кораб съм край бреговете на Ангола. До виртуалната нямам достъп заради паролата- не мога да я въведа. Не работят: m-g-d-s бувите. :?
sspoko - специалист
Не знам с виста как е но вчера имах подобен проблем с една нова клавиатура под Вин 7 там в долния ляв ъгъл се появява една иконка от която може да се активира екранна клавиатура и да избереш буквите с мишката огледай се дано го има и при вистата успех.
Johny - майстор
Стартирай ето това: c:\windows\system32\osk.exe - просто го "пейстни" в прозорчето на RUN /старт бутона/. Ако Уиндоуса ти е на друг дял смени С със съответната буква.
Успех!
Нали не си залял клавиатурата с кафе? :-D
ZMeyGorianin - майстор
Не съм я заливал даже и с бира- няма- сух режим :x Няма как да стигна до RUN бутона, защото не ми отваря "Windous" заради паролата.
Brave - специалист
Можеш да си въведеш паролата с натискане на бутона alt, задържането му и въвеждане на число от клавиатурата.
m = alt +109
g = alt +103
d = alt +100
s = alt +115
ZMeyGorianin - майстор
Благодаря на всички отзовали се!! Работата стана по метода на sspoko. По метода на Brave ми отвори "m", но не и 'g". Сега махам гадната парола и дано нямам повече разправии! :-D
Johny - майстор
ZMeyGorianin написа:
Не съм я заливал даже и с бира- няма- сух режим :x Няма как да стигна до RUN бутона, защото не ми отваря "Windous" заради паролата.
Прав си. Сега ми дойде на ум, че съм написал глупост - не по принцип, но за твоят случай.
При стартирането с натиснат F8 се появява меню, където в една от позициите ти предлага да си избереш точка на възстановяване - Restore Point. Опитай от там.
Имаше начин да се елиминира паролата, но сега нямам време да търся из нета, но със сигурност съм чел за него. Довечера ще търся, ако не се оправиш.

Тема "Блокира ми клавиатурата!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: