Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Илиян Илиев™ - майстор
И сега? :?
torbalan - Дървен философ
в офиса го пробвахме това с две рс-та
бачка си точно така, както пише в хелпа...
Илиян Илиев™ - майстор
Тия дни ще пробвам пак.

След всяка стъпка ще публикувам какво съм направил и ще чакам отговор дали е правилно преди да продължа.

Дано стане.

Една седмица бях без интернет та за това бях замлъкнал.
torbalan - Дървен философ
само дето като се закачиш с ремут десктопа - на компютъра, за който се закачаш - изчезва картината...
екрана става черен...

не знам дали така ти върши работа
но не успях да открия начин да се избегне това...

не казвам че няма де...
Илиян Илиев™ - майстор
То да стане пък ще видим.

Иначе с логмеин е кофти като го инсталираш на компа с който трябва да се свързваш и изчезва картинката от фона. И няма слагане на нова. Все черен си стои фона.
bai_bradyra - специалист
Ползвай LogMeIN.. https://secure.logmein.com/ .. правиш регистрация и можеш да работиш с до 5 компа на фрее версията отвсякъде където има нет .. ако има въпроси, на линия съм.. :wink:
ArturDent - Почти Безобиден
Илиян Илиев™ написа:
То да стане пък ще видим.
Илияне, това съм го отвъртал. Пък редовно чета този раздел.
Утре на работа ще ти пиша - като ти предложа поне 4 решения. Сега ме мързи и съм си налял питие(та).
Само като идея - ако си с Workstation версия, а не Server, в Windows може да има само едни едновременно работещ потребител. Но ще ти намерим решение. Работещо и безплатно ;)

Само опиши ситуацията (ОС, рутери и т.н.)
Илиян Илиев™ - майстор
Бай брадъра - вече споменах, че след инсталация на лог ме ин изчезва и фон и всичко на компа с който се свързвам.

Артъре, и двата компа са с уиндоус 7 ултимат. Рутера, ако изобщо е рутер а не нещо друго, че нещо не съм в час е D-Link DIR-300.

Моя комп е свързан с кабел към рутера, а този с който искам да се свързвам е свързан уайрлес или там как му викат.

Ако ти трябват още подробности ще се опитам да опиша. И пак да спомена, че проблема е в паролата, която ми иска за свързване, иначе компа го намира.

п.п. Ако е скрито е по-добре, но ако не е скрито също няма да има проблем. Важно е да не се нарушават функциите на компа с който се свързвам.
ArturDent - Почти Безобиден
Само едно едно уточнение.
На компютъра с който се свързваш ще се работи ли докато си свързан ?
Ако е така то ще се вижда движение на мишката и т.н. Демек няма да може да се работи на двете места едновременно. Все едно двама човека да пишат по клавиатурата.
Ако това не те устройва ти трябва сървърска версия на Win 7. В този случай имаме един човек който си работи нормално на компютъра, а ти си влизаш в и все едно си работиш на съвсем различен компютър, но със същите настройки.
А дали ме разбра?
Илиян Илиев™ - майстор
Няма значение, че не може да се работи едновременно. Това ме устройва.

Тема "Web help" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: