• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 42
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:lol: И аз съм така , всяка електроника ме шашка в началото . :wink: ТР- 6 цата на Интиел също е много сложна -тя пък се отваря и вътре се местят джъмпери и се пущат едни мостчета отвън -не е за всеки да я свързва. :wink:
maxuel82 - специалист
Ето ако какво пише за този регулатор !Ама как се задават настройки не ми е ясно ! http://www.hawco.co.uk/userfiles/MediaL ... EngIns.pdf
vankovarnata - специалист
Като начало в настройките посочи датчика СН-4. При следващата даваш мин. Т от която да работи/граница/. После макс Т до която работи/граница/. След това задаваш Т на работа, която желаеш/там изключва/. После избираш топло. Следва хистезиса/на колко да включи под зададената за изключване/. Другите са на нула, защото са за работа с компресор, но може да имаш идея за ползване по-късно.
Нямаш ли инструкции на БГ. Мога да сканирам и кача някаде.
Има достатъчно кабел датчика и се удължава. Отчита абсолютно точно/коректно/ Има и корекция за датчика, но при мен си е коректен и е на 0
maxuel82 - специалист
vankovarnata написа:
Като начало в настройките посочи датчика СН-4. При следващата даваш мин. Т от която да работи/граница/. После макс Т до която работи/граница/. След това задаваш Т на работа, която желаеш/там изключва/. После избираш топло. Следва хистезиса/на колко да включи под зададената за изключване/. Другите са на нула, защото са за работа с компресор, но може да имаш идея за ползване по-късно.
Нямаш ли инструкции на БГ. Мога да сканирам и кача някаде.
Ще съм ти много благодарен ако дадеш инструцция на български !!! Защото дори незнам как се влиза в настройките :-D Иначе го включих и си работи !

Прикачен файл

Picture 004.jpg
Picture 004.jpg (36.12 KиБ) Видяна 4527 пъти
vankovarnata - специалист
Влиза се със задържане на Х и i . По късно днес ще ги сканирам.
maxuel82 - специалист
vankovarnata написа:
Влиза се със задържане на Х и i . По късно днес ще ги сканирам.
Благодаря !!!
maxuel82 - специалист
Много благодаря !!! Камината вече е разгоряна :-D :-D :-D За около 30 мин вдигна 80 градуса ! Радиаторите направо парят :-D Само единия ми радиатор (най- големия ) нещо клокочи а го обезвъздуших иначе е топъл :? На коя степен да оставя помпата 1 или 2 :?
filmatoplo - майстор
:partyman: Ха честито , снимай я в действие .
Bobivan - специалист
Айде хаирлия....Ако инсталацията ти е малка остави помпата на 1...иначе на 2 може и да притропва...па и повеке ток ще харчиш....
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 42

Тема "Локално парно- въпроси за направата му + снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: