• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
perko - специалист
25th Hour написа:
За размер 195/65/15 дават цена 120 лева, което е приемливо съотношение цена/ качество...
За същите пари си купих Continental WinterContact преди няколко дена. Още не съм ги сложил, но според АДАК би трябвало да са чук. На жената на колата се изръсих миналата година за зимни continental и бях меко казано изумен от поведението на колата. На мойта брица бях със сравнително нови Ласса 200, но просто нямаше място за сравнение, все едно си карах лятото по асфалта, а с Лассата не можех да се кача на тротоара да паркирам. Сега нямам търпение да падне малко сняг и да тествам новите галоши.
ArturDent - Почти Безобиден
След дълго търсене на гуми, най-накрая си поръчах гуми през Интернет.
При най-ниска цена която можах да намеря изобщо в гумаджийница 255 лв. на брой, през Интернет ми струваха 221.68 + 4 лв. доставка.
Което прави по около 30 лв. на гума, по-евтино, 120 лв. на комплект.
Става въпрос за едни и същи гуми.
Доставиха ми ги: "От днес за утре", с гаранция, фактура, пред входа.

Ето ви сайт (не е реклама, просто съм доволен): http://diana-ltd.com
Pol написа:
Къф DOT са гуметата?
245/ 70/ R16 , 107S
DOT -> BF9H P711
Само първите две цифри зная, какво означават.
А кога са произведени :?
Ivo_Dinkov - специалист
Pol написа:
Има още един DOT - само цифри - примерно 0927 означава 27 седмица на 2009 г.
На обратно, първо е седмицата, после годината. Така написания ДОТ показва, че са от 9- та седмица на 27- ма година :lol:
A ТУК можете да намерите в първата секция доста полезно инфо за гумите, джаннтите, междуболтовите разстояние и начина на съхранение.
Завъртях гумата и там има още:
DOT: BF9H P711 1510
Сигурно е поселеното. 15 седмица 2010 година.
Предполагам са пресни, щото са в коридора на офиса и смърди на гума та не се трае. ;)
Илиян Илиев™ - майстор
Аз в събота поръчах две китайки или там някакви други азиатки. Днес ми пратиха майл, че са тръгнали и ще пристигнат в понеделник най-вероятно.
ebahti - майстор
Илиян Илиев™ написа:
Аз в събота поръчах две китайки или там някакви други азиатки. Днес ми пратиха майл, че са тръгнали и ще пристигнат в понеделник най-вероятно.
Късметлия....а италянката нема ли да ревнува :-D
Chefo77 - майстор
Pol написа:
Тесни са им каналите на азиатките :lol:
Абе те да не са напреки, че тогава става лошо (който е гледал "Hannibal rising") :)
Илиян Илиев™ - майстор
Бе те да дойдат пък ще ги видим какви са.

Ако не захапят бяло по българските пътища ще гледам да им намеря нещо италианско за проба. :lol:

п.п. Полякините нямаха възможност да се докажат на български терен, но на италиански се доказаха като кралици.
aiako - специалист
Ей сега взех 4 Дебика Фриго 2 от Кауфланд :-D
62 лв на гума за размер 175/70/13 и 6 месеца гаранция с касовата (един господ знае какво покрива)
Дота е 3210 , а за поставяне 20 лв в радиала (тънко ми се стори за това ви казвам )
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Тема "Какви гуми ползвате ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: