Уважаеми майстори, да ви кажа резултата.... Жалко че не направих снимки да ви покажа уникалното прехващане на тръбата ми към градската мрежа
, уникално просто. Значи ходих да говоря с шефа на ВиК и тъй като на баща ми втората жена се оказа че е съученичка с шефа на ВиК си водих и парламентьор. Голяма грешка обаче беше това, щото резултата от разговора беше такъв , че трябваше да си изкопая дупката за да запазя добрите отношения..... абе смотана работа, от парламентьора нямаше никаква полза и това да ми е обеца на ухото....мъж на 30 години съм, а съм тръгнал да си водя оратор... но както и да е, добре стана че си изкопах сам дупката щото си я направих малка, компактна и симпатичне дупчица , а и практична достатъчно да си вкарам в нея и дренажа, който продължих до шахтата на пътя. ВиК-то щяха да изкопаят няк'ва яма дето трябваше да се чудя как да я оправя после.... Та да кажа защо всъщност нямах налягане......между моята и градската тръба "майсторите", които са правили прихващането са оставили един спирателен кран, който е явно дефектен и не пропуска на 100% през себе си. Не мога само да разбера , защо са го оставили така, като са видяли че има проблем и са заровили дупката, че да се налага след това аз да преправям "майсторската" работа. А не бях в БГ тогава за да им кажа каквото и да е. Бях оставил обекта на баща ми, който явно толкова е и забелязал, че има проблем, а и майсторите са му уж приятели. От този ден нататък се заклех в къщи майстор да не стъпва, аз от вас се научих на много неща и мога да се похваля, че тази година си направих съвсем САМ - антре + килерче, слънчев колектор с един приятел, вода на двора за външен кенеф,дренаж, шахта за водомера, сам си изработих и монтирах дограма (прозорци) за гаража и 15 м2 каменни плочки пред антрето, които всъщност станаха уникални, ще пратя фотоси. Ох че дълго изречение... дано не съм бил досаден, но нали трябваше да си споделя. Благодаря на всички, няма по-ценно от даването на акъл, а изработката си е лично моя работа и и се радвам много, може да се каже, че ми стана хоби, а то по една къща винаги има какво да се прави..... Айде спирам вече че се улях ......