Пазарувал съм от сайта,хората са коректни ,даже пари за доставка не ми искаха.Цените са малко по-евтини от другите сайтове,защото това е фирмения магазин на Спарки и се намира в Ловеч.Поздрави!
Ел. инструментите. Консумативи.
zillius
- специалист
496 мнения в "Инструментите на Sparky - Ловеч"
rolls
- специалист
zillius написа:Пазарувал съм от сайта,хората са коректни ,даже пари за доставка не ми искаха.Цените са малко по-евтини от другите сайтове,защото това е фирмения магазин на Спарки и се намира в Ловеч.Поздрави!И аз мислех да питам пазарувал ли е някой от тях, 'щото ми трябва бормашина, а там БУР2-350Е е 160 кинта на промоция, с 54 лв. по-евтина от другите дистрибутори. Пише и, че при евентуална повреда поемат транспорта на машината в двете посоки.
mirk
- майстор
Това изяснява съмненията
http://www.devimax.com/Culture/bg/About ... Tools.aspx
http://www.devimax.com/Culture/bg/About ... Tools.aspx
Kasper
- специалист
Първо - Sparky ако имат фирмен магазин в Ловеч ... дали щеше да се казва Девимакс ....
За цените - Разбира се че ще са по-ниски - това е като да отидеш в Китай и да продаваш китайски часовници - в Ловеч половината град работи в завода - според вас тоя юнак как ще продава машини там ...
Отговора е не продава - продава единствено в интернет, защото сега идва коледа и на рабтниците в завода ще им платят коледните заплати в машини, които те ще се мъчат да разпродадат из милата родна страна.
В тази връзка ослушвайте се - миналата година във форума се продаваха доста интересни екземпляри от работници ... стига да не ви трябва фактура и гаранция - то и без това машините нямат реална гаранция!
За цените - Разбира се че ще са по-ниски - това е като да отидеш в Китай и да продаваш китайски часовници - в Ловеч половината град работи в завода - според вас тоя юнак как ще продава машини там ...
Отговора е не продава - продава единствено в интернет, защото сега идва коледа и на рабтниците в завода ще им платят коледните заплати в машини, които те ще се мъчат да разпродадат из милата родна страна.
В тази връзка ослушвайте се - миналата година във форума се продаваха доста интересни екземпляри от работници ... стига да не ви трябва фактура и гаранция - то и без това машините нямат реална гаранция!
bogomilZ
- специалист
Kasper написа:Първо - Sparky ако имат фирмен магазин в Ловеч ... дали щеше да се казва Девимакс ....магазина наистина е в ловеч и фирмата си е ловешка , както и шефа на фирмата е биш директор на елпром Ловеч (сега спарки)
продава машините на Спарки и има и сервиз гаранционен и извън гаранционен
за колегата който търси перфоратора - машината е добра и си заслужава цената
може да се намери и по ефтино от "подаръците"
bogomilZ написа:Точно така,онзи ден в понеделник отидох в магазина и си купих промоционалния перфоратор,разговарях с човека,коректен е,сервиза също е там,търсих в Плевен по всички дистрибутори,такъв в Плевен най-евтиния е на цена 344 лв,така че направете си изводите,ето гоKasper написа:Първо - Sparky ако имат фирмен магазин в Ловеч ... дали щеше да се казва Девимакс ....магазина наистина е в ловеч и фирмата си е ловешка , както и шефа на фирмата е биш директор на елпром Ловеч (сега спарки)
продава машините на Спарки и има и сервиз гаранционен и извън гаранционен
за колегата който търси перфоратора - машината е добра и си заслужава цената
може да се намери и по ефтино от "подаръците"
Прикачен файл
IMG0008A.jpg (52.91 KиБ) Видяна 5524 пъти
mitko64
- майстор
mar80 написа:Здравейте, някой пазарувал ли е от този саид http://www.devimax.com/ Вижда ми се много евтино сравнение с другите саитове, да не би да са някакви ментета.Интересува ме конкретно тази машинка http://www.devimax.com/Tools/Culture/bg ... Tools.aspxТова, че фирмата е в Ловеч гледам не прави цените по-ниски. Аз които съм купувал от дистрибутор в София( Ник-Христов),в едни случаи като FSPE 85(215лв), TK 70(275лв) излиза по-евтино, в други случаи като P 382(159лв), MBS 876(140лв), M 1200E(160лв), BP 540CE(710лв) са на същата цена. Промоционалните им цени за BR 100E, BUR 150E и BUR2 350E естествено са по-ниски, особено за BUR2 350E(значително). Реално по- скъпо съм си купил само BPR 241E(290лв), но това беше 2003г.
rolls
- специалист
asen4o написа:Здравейте на всички! Искам да си купя хубава , здрава бормашина. Спрял съм се на Спарки и по - точно моделите бур 250е или 350е.БУР2 350Е.
Според вас коя е по - добрата от двете? Варианта за 350 без "е" по- добър ли е, защото съм чувал че електрониката не им била читава?
P.S.: За какво по-точно ще я ползуваш?
Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература