Всички имаме коли, нали ?
crez - майстор
Ето купи си това, бърз и лесен монтаж. Няма да отваряш кутията на ключа , да търсиш разни кабели. Това се монтира само с 3 кабела. Аз използвам вече 2г. такова, беше ми писнало да плащам 20лв. по фиш за невключени фарове.
http://auto-drl.us/index.php?option=com ... &Itemid=29
aiako - специалист
Това не знам защо поне 3-ма ми казахте какво да си купя като вече съм си купил и даже подробно съм обяснил какво :? Нищо де може да е полезно на колегите :)
zil157 - специалист
Голям сладур си ! Обясних ти как за три лева ще си направиш перфектна система , ама ти си си бил купил нещо. Тогава иди с него в сервиза и за 80 лева ще ти го сложат.
aiako - специалист
А защо ми обясняваш как да си слагам неща за три лева като вече имам такова от 30 ? Него да го метна или да си го сложа в *** :shock:
stiv1961 - майстор
Специални благодарности на cvetanmu за обяснението.Вързах модула според неговите инструкции и всичко е О.К.За 16.50 лв.реших моят проблем със забравянето а светлините и радостта на катаджиите,че ще ме глобят.
cvetanmu - специалист
:) Радвам се,че съм успял да помогна.
aiako - специалист
Мисля малко по късно да го монтирам вече ... :-D
Обаче имам още няколко въпроса.

На тази схема (по нея ще свързвам)
Изображение
Един от джъмперите който са оставени е окъсен (JP2)
Та тука идва въпроса как да го окъся и аз ? :?
Ето снимка на платката
Изображение

И друг въпрос , ще взема ток от генератора - ок ...обаче пише минимума да е 2,5 квадрата кабел .... може ли да е по-малко или да не си правя експерименти ? Това си го мисля не за да спестя пари ами защото всички други кабели са доста тънки пък тук 2.5 квадрата ....
cvetanmu - специалист
Кабела който идва от генератора не е необходимо да е 2,5 квадрата.Масата също.Кабелите които са свързани към NO и COM трябва да са 2,5 квадрата.
aiako - специалист
Ок ясно , а нещо за джъмпера или ми трябва някой добър с поялника ?
cvetanmu - специалист
Пробвай без да пипаш джъмпера.Предполагам че всичко е направено предварително.

Тема "Дайте да направим и мойте фарове автоматични :D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: