Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
trix - специалист
има някакъв шанс с revo uninstaller http://www.revouninstaller.com/revo_uni ... nload.html
да се деинсталира с пълно изтриване на регистрите
subzero - специалист
някои имали тази програма VMWare да ми я прати по скайпа че свалих 2 версии от замундата и двете неискат да ми тръгнат :? стартирам си exe файла и не ми излиза нищо, страмното е че и на двете е така :?
naB4o - специалист
ArturDent написа:
... Или информацията е записана в регистъра в ключ, който няма нищо общо с името на програмата...
+1
А защо си против кракове? :?
Johny - майстор
Имаше някакви програми дето лъжеха траял версиите. Не съм ги пробвал, но ги имам някъде в архива и ще ги потърся.
А защо не кажеш коя е програмата, може да имаме нещо читаво. :)
Ето я - рашън и е freе : http://www.rak.mksat.net/utils/system/timeback.shtm
Хе, хе Дент - излъгах го freе-то. \:D/ Второто "е" e на кирилица. Чак сега разбрах какво беше питал в едина друга тема - freе=usa. :-D
mitko414 - специалист
...
Последна промяна от mitko414 на съб ное 27, 2010 6:50 pm, променено общо 1 път.
subzero - специалист
Johny свалих си тази програма ама я посясни малко как се работи с нея че нищо нз по руски :( как да си вкарам програмата към другата че да ми я излъжи ?
ArturDent - Почти Безобиден
А така и не и каза името на тази програма.
Колкото е по-популярна, толкова е по-вероятно да има информация за защитата.
Например, ако аз ти напиша една програма, само за тебе, със защита, вероятността да я хакнеш, кракнеш клони към няколко месеца. При условие, че имаш необходимите знания.
Но ако 100 000 потребителя или 1 000 000 000+ (Windows), я ползват - това става за 1~2 дена :)
subzero - специалист
програмата е Holdem Manager но понеже е свързана с коствено свързана с трансфер на пари и не искам кракната версия заради по голяма защита. иначе има кракнати версии които се предлагат на 5-6 пъти по ниска цена, но според мен може да съдържат и по някои скрит троянец за да се доберат до сметките ти чрез нея :) за съжаление за мен е скъп рег. ключ за нея и заради това се опитвам да я излъжа и да си ползвам само триал версията.
Johny - майстор
Бегъл поглед в/у програмата изяснява, че след като я настроиш какво да следи т.е. коя програма, тя сменя системната дата, докато се стартира нужната ти програма и след зараеждането връща всичко на място,
Пример: на 01.11.2010г. си инсталирал си 15 дневна програма , ако след 20 дни т.е. на 20.11.2010, стартираш програмата, на ная ще и бъде съобщено, че датата в момента е напр. 10.11.2010.. Оказва се малко сложно, но виното ми е малко силно и не ми се обяснява сега. :lol: Sorry
PS! Tова можеш да го правиш и на ръка, но е досадно.
subzero - специалист
добре де, защо като си отворя програмата Timeback и дам на първото и чрез избор влеза в папката където съм си инсталирал managera не ми показва никакви файлове а само папките, а като отида на десктопа където имам шорткът на програмата ми го показва и като го задам ми излиза съобщение че името или пътя са неправелни ?

Тема "рег.файлове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: