• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
gecata82 - специалист
Колеги трябва ли да правя нещо по особено ако си преинсталирам уиндоуса на лап топа. Сега съм с виста хоум ама е пъна боза и ме дразни иска да си сложа седмицата. По принцип съм преинсталирал уиндоус ама същата версия, а сега като искам да сложа по нова проблем ли ще е. Дали ще тръгне седмицата : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5670 1,80 GHz, RAM 2 GB
ArturDent - Почти Безобиден
Щъ тръгне.
Ама се запаси с комплекта драйвери. Най-вече с този за мрежовата карта или там както влизаш в Интернет.
Другото е лесно.
naB4o - специалист
То по принцип в седмицата има драйвери и т.н.
Инсталацията е по същия начин, като може да си направиш малка пренаредба на големините, на които ти е сцепен харда. Понеже 7 е по-голям като обем.
dundurma - специалист
САМАТА СЕДМИЦА ще ти намери драйвърите,а на теб ти трябва 32битова операционна система.
gecata82 - специалист
е тя е 32 битова , но в момента харда ми е разцепен на две като C-то е 220 GB a D-то 30 GB и на D имам уиндоса ако искам да си го запиша на диск, а всичко друго отива на C.
Johny - майстор
Заеби го този Уиндоус. Те монополистите така ги правят лаптопите. Остави си 35-40 Gb на С и другото го раздели на 2х90 Gb и си свиркай.
ArturDent - Почти Безобиден
Драйверите - добре, евентуално ще си ги намери, то всичко от XP нагоре се оправя добре с драйверите.
Но, ако не ти намери за мрежовата карта - стоиш и висиш, няма нет, няма как да си ги смъкнеш. А нещо по дъното не разпознало или сложил почти същия драйвер....
Затова аз като преинсталирам - или драйверите за мрежата под ръка, или втори компютър наблизо.
detelin - специалист
то седмицата нее кои знае какво по добра от вистата
С 2 леви - специалист
win7 слагай и не бери грижа - за 15 минути се инсталира на чисто с форматирането на системния дял. При мен си намери нета, разбра, че съм на РРPоЕ и направо ми поиска име и парола... Седмицата е по-лека и стабилна от глистата... :lol:
bai_bradyra - специалист
ArturDent написа:
Драйверите - добре, евентуално ще си ги намери, то всичко от XP нагоре се оправя добре с драйверите.
Но, ако не ти намери за мрежовата карта - стоиш и висиш, няма нет, няма как да си ги смъкнеш. А нещо по дъното не разпознало или сложил почти същия драйвер....
Затова аз като преинсталирам - или драйверите за мрежата под ръка, или втори компютър наблизо.
.. Прав е Артур.. 7-цата не ми позна уирелес картата.. добре , че съм старо куче медалист.. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "преинсталиране на лап топ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: