взимаш една летвичка 3х1см(промерно или както ти харесва) с необходината дължина,един байц близък до цвета на пода,лепиш,боядисваш лакираш и си готов !!! 

rdx написа:Не е крив,от снимката е такава илюзията,защото не са равно отрязани крайните паркетини.Паркета е пиланг,в тази стая.За лайсната-широката част върху паркета,а тясната във фугата надолу,така ли?Къде се лепи?За партета или за прага?Лепи се за пода. Широката част към паркета, тясната - надолу.
rdx написа:Приказваха за някви рязани первази,нещо не ме кефят.(первазите,момчетата са точни)Рязано,кърпено...Това с лайсната така монтирана дали ще покрие пяната?Може ли да се повдигне малко?Може, да.
Прикачен файл
rdx написа:Oткъде да купя тия лайсни,къде има избор,във Варна?Г-образната 25х15 и 15х15?Ще ми трябват и преходни за голям преход,разлика в нивата 3-4мм.Ако кажеш къде живееш, можем да се сетим за някой наблизо. 25х10 има в почти всеки магазин за паркет или ламинат. Алуминиеви са, като освен сивото има в златисто и в 6 или 7 дървесни цвята - с фолио. Има и хром-никел. 15х15 PVC можеш да намериш със сигурност на "Любен Каравелов", над градинката, на ъгъла, на друго място аз лично не се сещам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: