Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
mitko414 - специалист
Това става.
Чете и 4GB флашки, за по-големи просто не съм го пробвал, за 52 лв си е направо супер.
Ако избереш варианта с DVD, няма да е необходимо да работи компютъра, за да гледаш филм.

Ако държиш на DVD player с HDMI, приготви поне 100 лв, ама и нета трябва да ти доста бърз.
sasooooooooo - "специалист"
Чета, чета разни отзиви във форуми и много се чудя дали кабел да взема или ДВД. Май кабел ще бъде. Няма да имам проблеми със субтитри и разни кодеци.
stefan_gb - специалист
Защо пренебрегвате факта че чрез RGB , VGA кабели, видео сендери и коаксиални кабели подавания сигнал си е аналогов, идеята за двд с гнездо за флаш памет и кабел за цифровия вход 1м. кум тивито е добра идея .
Естествено и двдито трябва да има HDMI изход.....
sasooooooooo - "специалист"
Не го пренебрегвам, но в момента не мога да отделя 150 кинта за тази екстра :|
Еклектик - специалист
По принцип безжичната връзка е много удобна, обаче ако има деца в къщата не е за предпочитане да се ползва подобна система. Като прибавим един безжичен интернет, една микровълнова фурна - всичко на честота около 2,4 гигахерца, не се ли насища много полето с тези високи честоти. Един познат си е нафрашкал апартамента с подобни системи и дистанционни и в определени моменти се получават някакви паразитни връзки и уредите сами се включват. Но по-скоро става дума за това, че ако има дете в къщата тези честоти са много опасни, недай боже на някой съседен покрив да има антени на глобул или мтел.
jiktak - помощник
Здравейте, "вързах" лаптопа към Самсунга-слим 29 инчов чрез s-viseo-out, a в ТВ-то скарт, излиза си звук и видео обаче няма цвят, като поизмъкна скарта от ТВ-то и го нагласям идва от време - навреме цвят, но е много блед. Кабела е на Hama и 10м, сдвоен със звуков, от Метро, може ли проблема да е в дължината?
Изключвам булсаткома да не би да смущава - ц, пак същото....Някой да има идея, щото не ми се експерементира повече да не изгоря видеокартата на лаптопа, а тя е на АТИ 3650, ако е от значение.
ArturDent - Почти Безобиден
Колега, и аз съм имал същия проблем, проблема е че две от крачетата на скарта трябва да се запоят на късо. Това е 100%. За съжеление съм загубил линка, но това ти за насока на това какво трябва да търсиш в google. Не ми се разлобява моя скарт, че се държи на магия.
Нещо ми се върти в главата 4, 7 и 11 краче, но кои две от тия три :?
ArturDent - Почти Безобиден
Ааааа, намерих нещо
Изображение
от тук...
http://forum.notebookreview.com/showthr ... ?p=5566281

Друг спомен който имам е че сайто от който гледах, май беше на френски, който не разбирам, но номера стана ;)
mihailcankov - специалист
Един кондензатор се слага 470pF
Ето как: http://www.pasarlascanutas.com/conectar ... tv0004.htm
vk - специалист
Добре де , сега новите телевизори нали имат USB вход отзад. И филма го записваш на флашката (на компютъра) и после го носиш на телевизора и го пускаш там - така не става ли ?

Тема "От компютър към телевизор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: