Всички въпроси за вилата.
Johny - майстор
Не че ми пречиш, но освен да се заяждаш дтруго не правиш. Живей си със здраве!
complast - специалист
Johny написа:
Леле, тоя пак е дошъл да съсипе поредната тема!
За съжаление е пълно с такива "естети" и "специалисти".
hailo - специалист
complast написа:
Johny написа:
Леле, тоя пак е дошъл да съсипе поредната тема!
За съжаление е пълно с такива "естети" и "специалисти".
Себе си ли визираш complast ?

rockwall [ Отговор ]
Re: Качествени облицовки от изкуствен камък ново
07-09-2010 - 19:24:31 IP/Host: ---.btc-net.bg
Регистриран: преди 4 години

complast
...Въпрос на време е и български майстори ....

ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ВЛЕЗЕШ В ЧАС, но лично аз не бих заложил това да се случи.

ВРЕМЕТО, в което българските майстори "хващаха" тази технология мина отдавна. За разлика от теб, аз съм минал курс по тази американска технология + сертифициран съм и съм записан на сайта на фирмата. На на курса имаше много майстори, които явно са се интересували. Нищо не е тайна, както ти се струва на теб. Просто някои неща (като технологии, матрици, щампи) струват пари и не могат да се правят с питане (за технологиите) или от автомобилни гуми и силикон за баня (за матриците), колкото и да ти се иска

Това, че четеш стари вестници, не връща времето назад.

Ако погледнеш броя на редакциите под горния ми пост, може и да се сетиш какво друго е имало, но реших да го спестя на четящите, за да не развалям тона на форума.

Колкото до "спрея", който много обичаш да повтаряш. SPRAY (английски) = пръскам. Всичко, което се нанася с пръскане е спрей, а това, за което все говориш няма нищо общо с това, за което мисли, нито пък пръскането е процес, който е несъвместим с технологията.

Няма да те просвещавам и да ти давам видео (много ги обичаш знам) на роботи на линия за изкуствен камък (стойност 640 000 евро) които пръскат. Ако си виждал роботите в автозаводите - ами ей такива са.

Айде смело. :

:lol: :lol: :lol:
complast - специалист
Чавдарчо тва ти ли си бе???Що си смени никнейма?Тебе май те е яд на БауМакс щото продават по-хубави"камъни" от твойте а и по-евтини!!!
hailo - специалист
complast написа:
Чавдарчо тва ти ли си бе???Що си смени никнейма?
Не не е Чавдарчо ,Чавдарчо си е със същият никнейм и на този форум.
complast - специалист
Значи нова регистрация с друг браузер.Браво!!
hailo - специалист
complast написа:
Абе човече казах ти вече че не съм Чавдар макар че го познавам и знам какво може да прави .
Следя си внимателно няколко форума и ви познавам повечето. :)
Илиян Илиев™ - майстор
hailo написа:
complast написа:
Абе човече казах ти вече че не съм Чавдар макар че го познавам и знам какво може да прави .
Следя си внимателно няколко форума и ви познавам повечето. :)
Хайло, **** на тия дживджари. Ти си супер. Ти си ненадминат. Кво им се връзваш на тия гладни кучета?

Не им падай на нивото. :lol:
Градинар - специалист
Защо когато някой напише добър, смислен, полезен пост, реакции няма(поне не толкова изразена), но появи ли се някой тъпунгер... 2 страници отзиви?

Тъпунгери има навсякъде, ако не им обръщате внимание, те сами ще си изчезнат. Апелирам за игнориране на такива господа.
hailo - специалист
Градинар написа:
Защо когато някой напише добър, смислен, полезен пост, реакции няма(поне не толкова изразена), но появи ли се някой тъпунгер... 2 страници отзиви?

Тъпунгери има навсякъде, ако не им обръщате внимание, те сами ще си изчезнат. Апелирам за игнориране на такива господа.
Игнорирам те и спирам да ти обръщам внимание.

Тема "Барбекю от bauMax" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: