Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
complast - специалист
Моята малка бетонобъркачка забърква 100кг!!!От опит го знам!!!Компонентите ги меря на килограм!!!Ти как ги мериш?
vastan - помощник
boltik написа:
Здравейте.Понеже темата се изчерпа за мен да споделя моето заключение.Бетонобъркачка с тясно и дълго буре не върши работа-от опит.И една корекция:в тонове се измерва жито,царевица,домати,краставици-к убици се измерва бетон,вода,пръст и т.н.И накрая още два модела бетонобъркачки:

http://boltik.snimka.bg/other/betonob-rkachki.537135
Колега много си прав,всичко което казваш е така ,ама за мен е по важно ,че агента си го е направил собственорачно и му върши работа.Което го одовлетворява ,а па на нас кат не ни харесва бъркаме в джобовете и си купуваме някой китайски ментол :?
ЧефоС - специалист
vastan написа:
Колега много си прав,всичко което казваш е така ,ама за мен е по важно ,че агента си го е направил собственорачно и му върши работа.Което го одовлетворява ,а па на нас кат не ни харесва бъркаме в джобовете и си купуваме някой китайски ментол :?
На същото мнение съм. Който има способности, прави. Който не може, плюе.

С ръка на сърцето, колко от критиците тук могат да направят собственоръчно действаща такава машина?
boltik - специалист
Е нали форумът е направи си сам а не прецакай се сам.Това че аз съм се прецакал от незнание-дай сега и другите да се прецакат така ли да го разбирам?Нали зтова е форумът.Тези които знаят да помогнат на тези които имат нужда но не-знаят как или нещо бъркъм.

Здравей complast.По-принцип при нас съотношенията ги пише на чувалите.Аз лично си броя лопатите.Но винаги поглеждам какво е написано на чувала.А ето и надписите:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=13881
ЧефоС - специалист
boltik написа:
Е нали форумът е направи си сам а не прецакай се сам.Това че аз съм се прецакал от незнание-дай сега и другите да се прецакат така ли да го разбирам?Нали зтова е форумът.Тези които знаят да помогнат на тези които имат нужда но не-знаят как или нещо бъркъм.

[/url]
Бъркаш. Някои неща не стават само с ядене, трябва и .....нещо друго :lol:

Тема "Направих си бетонобъркачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: