Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Bobivan - специалист
Разглобяването е лесно,после врътнята е при сглобяването-има едни конусни втулки между секциите,най удачно е с дълга шпилка-М30 например с 2 гайки от 2-те страни и едновременно затягане.... с голями рамена...
zdraveite imam kotel Solitech PLUS E s ventilator dali moje da mu se montira
termoregulator s sindjirceto koito otvarq i zatvarq vratichkata
zaksofon - специалист
druslioto написа:
zdraveite imam kotel Solitech PLUS E s ventilator dali moje da mu se montira
termoregulator s sindjirceto koito otvarq i zatvarq vratichkata
мале druslioto много си се оакал бате, докото се опитвах да ти прочета поста, при разшифроването почти ти изгубих смисъла, но ти сигурно си на някакъв чужд компютър и не ти дават да си превключиш на кирилица !? Кирил и Методий майсторче, нали си чувал за тях !? И добре дошъл във форума, ще ме прощаваш, че първият отговор който получаваш е такъв, но ....... А иначе на въпроса, защо ти е да отваряш и затваряш вратичката, когато имаш вентилатор ? Направиш ли това което искаш, мисля ще трябва да имаш и отворен прозорец до котлето за да дърпа въздух.....при мен поне е така.
izvinqvam se parvo za pisaneto mi.......emi prosto toq ventilator mi barka v djoba dvoino za akolo 4chasa izduhva 25kg. vaglishta a bez nego kam 7-8 shasa no za sega parnoto bez nikakva pomosht raboti idealno no se opasqvam che kato zastudeee shte ima nujda ot pomosht ot kam vazduha
naskov - майстор
Tози вентилатор нали има термостат, който го управлява. Нагласяваш го на по-ниска температура и вентилатора ще спира по рано :wink:
filmatoplo - майстор
Това едното , може да му се сложи и обратен термостат -под определена температура да спира , както при Атмоса и да ти задържа жарта . :wink:
filmatoplo - майстор
Чакай сега , нали спира вентилатора -това ти трябва .
problema ne e v termostata a v tova che samiq ventilator izduhva prekaleno barzo vaglishtata dori i na nai niskata stepen
LazarGanev - "Велик майстор"
Клапа на комина няма ли?

Тема "котел демрад" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: