• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 18
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ArturDent - Почти Безобиден
PCL82 написа:
Проблемът, който не се обсъжда- електромагнитното замърсяване.
:idea:
Ниско-честотното електромагнитно замърсяване не е толкова опасно. Проблема е от високочестотното - GSM и подобни.
Разстоянието е много определящо. Затихват много бързо.
Затова и радиото работи на улта-къси-вълни а GSM - на още по-къси. Затова и микровълновите печки са на микровълнови а не макровълнови ;)
gecata82 - специалист
Значи колеги те са прави че няма да има окачен таван всичко е на мазилка, НО досега не сме срещали проблеми с мазачите относно това дали има разстояние м/у кабелите, а пък и бригадира във фирмата иска точно това никакво разстояние. Всъщност на снимката са 10 кабела+ този за санитарните помещения който не се вижда защото е покрит с другите(просто не бяхме монтирали таблото когато правих снимките) защото това е етаж от къща на които има кухня, всекидневна и две спални помещения. Във всяка стая има излаз за климатик - 3 бр. , по един отделен токов кръг за контакти обща употреба -3 бр. , печка -1 бр, контакти кухенски плот 2 бр, осветлението е на два кръга-2бр. Таблото е 18 със 3 ДТЗ. Аз мися ще с колегата се справихме добре , относно време, пари и изпълнение. Днес мазачите трябваше да са почнали да мажат с машина и до една седмица се надявам да мога да кача и снимки след мазането за да видим дали са се справили и дали са им пречили кабелите.
rebroto - специалист
Очаквайте утре след 17:00часа полагане на мостов проводник без ОДВРАТИТЕЛНИТЕ СТОМАНЕНИ ПИРОНчЕТА.Да представя на всички замръзнали във времето майсторчета и неискащи да приемат че вече сме у 21 я век хахахахах..щЕ СНИМАМ И щЕ КАчА УТРЕ.
blv - специалист
rebroto един ма много тънак въпрос към теб. Ти като си У 21-вио век, що ползваш мостовак бе момче? Там (У 21-вио век) не ползват ли само оптика и wireless?
П.С. отговора гледах да е в тон с темата.
П.С.1. Да ви подсещам ли кои поръчва музиката, ИНВЕСТИТОРА, а той горкия в тая криза да си мисли за мостовак с лепило-едва ли. Ако може за без пари, ма да стане, другото е товар на фирмата за която работиш. Този който не го бъркат парите, знае как да го направи-не с мостов проводник естествено!!!!!!!!!!!!!!!!
Johny - майстор
rebroto написа:
Очаквайте утре след 17:00часа полагане на мостов проводник без ОДВРАТИТЕЛНИТЕ СТОМАНЕНИ ПИРОНчЕТА.IДа представя на всички замръзнали във времето майсторчета и неIискащи да приемат, че вече сме у 21 я век хахахахах..щЕ СНИМАМ И щЕ КАчА УТРЕ.
Като ти гледам правописа, си представям какъв специалист си.:-D
PCL82 - майстор
Много ме радват хора, които като използват израза "в 21-ви век живеем" и им пораства самочувствието. Историята се повтаря, хората и проблемите им са същите, даже стават повече, колкото повече си усложняваме живота. Менят се само декорите и морковчето, което окачтат пред магарето за да движи икономиката напред.

За себе си съм решил да се уча от хубавите идеи, а 21-ви век е просто едно число от летоброенето.
n.yaneff82 - специалист
Баси прочетох 100 мнения за гипсове и пирончета ,а да и едно мнение колега лепи го с канаколит доволен ще останеш :lol: :lol: :lol:

има си специални дюбели с опашка .Ако ли не дюбел пирон с навита тел

гипс ,пирони ............ :? КАНАКОЛИТ ,бахти и глупоста , ами ако имам 500 м инсталация с канаколит по 1 лв тубичката :lol:
Ники274 - специалист
n.yaneff82 с каноколит работят само майсторите,а ти щом не си го чувал предполагам си някой калфа :lol:

Пп Сега сериозно ...та като каза с тел вързваш кабела,ще ти дам един пример- утре клиента решил да сложи някой големичък консуматор и натовари кабела дето е стегната телта и почне да му омеква изолацията и тази тел се впие в жилата и даде на късо и му спре захранването на хола примерно.А целия хол с веницианска ли ,италианска ли,каква там мазилка беше дето квадрата е едни пари.Дали ще можеш да си позволиш ремонта колега?Щото трябва да се измаже цялата стена,на парче не става :lol:
n.yaneff82 - специалист
Кой го е карал да пуска 3000 вата на кабел 1500, а за канаколита не съм съгласен , не от вчера съм по обектите и правя и ел и несъм видял подобна дивотия

Предположението ти ,че съм калфа се базира на едно голямо НИЩО вгледай се малко в подписа ми и пак си помисли МАЙСТОРЕ

А СЛЕПИЛО ЗА ТАПЕТИ СТАВА ЛИ ?
rebroto - специалист
освен да се убиждате друго знаете ли.цензура си и хората.Дайте да пишем по темата.А не да си избиваме комплексите
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 18

Тема "полагане на мостов проводник под мазилката" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: