Всички имаме коли, нали ?
сола 180 - специалист
Никииии Ники.А я ме светни колко км са нужни да стане един мотор за основен ремонт при каране на газ(само).
Мен не ме мисли аз ремонтите си ги правя сам и на никой майстор няма да дам и стотинка.
Преди доста години сложих АГУ на първата си кола сам.След като установих за кво иде реч не съм си и помислял да ходя по газаджии.
Иначе си прав за някой неща , като ламбдата и повишения разход на бензин, ама аз затова ти казвам решиш ли на газ само на газ.Ама вие си знаете аз кой съм да ви уча .Набутвайте си се . :-D :-D :-D
сола 180 - специалист
Янев може да не е само от настройки .Може да се наложи да се свали изпарителя и ако намериш комплект да подмениш всичко вътре .Ако ли не -нов ,не са чак толкова скъпи.
n.yaneff82 - специалист
и аз съм + 1 за газта

ама я сега ме светнете тва болче липсва ли или си е така тая дупка , и що като дам рязко газ ми гасне колата
n.yaneff82 - специалист
обичам да се ровя по колите , но чесно да си кажа не разбирам много , да не кажа хич и работата ми намерисва на майстор май , ама не ми се дават пари на тия вампири ,ще ме накарат да си сменя и касетофона ,че сигурно и той ще пречи не оборотите :lol:
shotik - майстор
n.yaneff82 написа:
и аз съм + 1 за газта

ама я сега ме светнете тва болче липсва ли или си е така тая дупка , и що като дам рязко газ ми гасне колата
Там трябва да има пластмасов болт с който се прави настройка и затова не ти работи добре,иди в магазин да купиш или в сервиз за да монтират и регулират.
n.yaneff82 - специалист
пууу най накрая бира пиеш ли :prost:
shotik - майстор
И ракия и вино,чадо ,рекъл дядо поп. :lol: :partyman: :prost:
n.yaneff82 - специалист
ами наздраве тогава :partyman: и много благодаря

Тема "пасат В3 почти има ток" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: